Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7622358 www.bgdnes.bg

Рууни пак кръшка

Уейн Рууни отново загази. Нападателят на "ДС Юнайтед" беше изловен да влиза в асансьор на хотел с жена в 05,30 ч. сутринта след 7-часово парти с други играчи. Това се случи след загубата на неговия тим от "Ванкувър" с 0:1.

33-годишният бивш национал на Англия едва спаси брака си на няколко пъти, след като в медиите се появиха доказателства за негови похождения. Рууни, изглежда, не си е взел поука.

Реклама

Дивата нощ със съотборници включва нощни посещения на два клуба, разговори с момичета и скок в джакузи в апартамента на приятел.

Преди това групата стартира купона с вечеря в кафене. Последва придвижване на футболистите с такси до оживения квартал Гранвил и купоняване във ВИП зоната на нощен клуб. Уейн бил с качулка на главата и през цялото време гледал в телефона си. Пиел алкохол, но не изглеждал пиян.

След известно време около него се завъртели няколко мадами. В един момент той обърнал специално внимание на една от тях.

"Това се случи около два-три през нощта. Със сигурност изглеждаше малко по-близо от обикновен фен, който е дошъл при него. Определено знаеше кой е това. Той дори я прегърна през кръста. Двамата бяха заедно повече от час и потанцуваха малко", разкри източник на "Сън".

След купона той пристигнал в хотела с непозната брюнетка и приятел, който бързо ги оставил сами. Уейн беше сниман да се качва в асансьора с мадамата. Той се шегуваше с нея и се смееше, докато чакаха.

Колийн Рууни в момента е в Англия заедно с децата и очаква прибирането на Уейн, за да заиграе за "Дарби Каунти". И той явно се наслаждава на нощния живот в Америка като за последно.

Реклама
Реклама
Реклама