Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7624070 www.bgdnes.bg

Какво привлича мъжете: популярни погрешни схващания advertorial icon

Много дами са сигурни: за да очаровате мъж, трябва да имате безупречен външен вид и спираща дъха фигура. Всъщност мъжкото възприятие е много по-сложно и е необходимо нещо повече, за да се привлече мъжкото внимание. В тази статия ще говорим за популярни заблуди на жените и малко известни мъжки слабости.

Поза и усмивка

Никакви характеристики на фигурата не могат да скрият впечатлението за това как момичето се грижи за себе си. Извитите дами със загрижени гримаси на лицето рядко предизвикват възхищение, за разлика от момиче с искрена усмивка. Усмивката всъщност означава много и именно тя може да ви накара да се влюбите от пръв поглед.

Оформяне

Въпреки факта, че много жени са свикнали да смятат мъжете за невнимателни и незабелязващи нови мигли или прическа, на първата среща силната половинка обръща внимание на това как изглеждат кожата и косата на момичето.

Добре поддържаните нокти, здравата коса и чистата кожа са показатели, че една жена се грижи за себе си и е в хармония със себе си, и мъжът ще иска да продължи комуникацията с нея. В допълнение, добър стайлинг, равномерен тен и нежни ръце с кокетни нокти - това е просто красиво.

Дрехи

Не е необходимо постоянно да ходите пред него във вечерна рокля, но си струва да запомните, че дрехите играят важна роля за това как хората ви възприемат. Според проучвания съвременните мъже са много по-привлечени от изисканите тоалети и рокли, отколкото късите поли и дълбоките деколтета.

Това се дължи на факта, че дълго време по света имаше тенденция за полуголи момичета, така че сега няма да изненадате никого с гол пъп. Романтичните и делови женски образи продължават да предизвикват желанието на мъжете да обгрижват и да се грижат.

Аромат

Парфюмът е важна част от образа на всяко момиче. Мъжете се впечатляват от миризми, дори без да го съзнават. Следователно момиче с лек и интересен аромат никога няма да остане без внимание.

Има погрешно схващане, че ако избере аромат, наподобяващ мъжки парфюм, момичето ще стане по-привлекателно в очите на противоположния пол. Уви, това не е така. Мъжките парфюми в повечето случаи се харесват от мъжете само за мъже. Но очакват от жената леки плодови и цветни аромати.

Когато избирате парфюм за вечерен тоалет, обърнете внимание на композиции с цитрусови плодове, пачули, боб от тонка, ванилия, нотки на тропически плодове, касис, лимонова трева, ирис, жасмин, роза и люляк. Чудесен пример за незабравим аромат е Lancome La Vie Est Belle.

Грим

Проучванията показват, че отношението на мъжете към тенденциите в грима са много различни от очакванията на жените. Странно е, но много мъже, например, мразят тежък грим. Те твърдят, че в повечето случаи изглежда агресивно и предизвикателно, като ярки сенки. Към червилото, обичано от много момичета, също има много оплаквания. Някои казват, че червеното изглежда изчезнало, докато други категорично не обичат тъмните нюанси.

Важното е, че лекият грим предизвиква много по-малко възмущение в силната половинка. Това води до извода, че гримът трябва да е подходящ за случая, а уверената жена не се нуждае от тонове декоративна козметика в ежедневието.

Поведение

Така или иначе, външността има значение само през първите дни, мъжете се влюбват в душата и отношението към живота. Характерът и начинът на поведение е това, към което всеки има индивидуално отношение. Някой търси грижовна майка или деликатно крехко цвете, друг търси приятелка или дете. Важно е да запазите себе си и още от първия разговор и да не криете собствените си мисли.

Реклама
Реклама
Реклама