Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7625006 www.bgdnes.bg

Чалгата сипе мъдрости от плажа (СНИМКИ)

Лятото лека-полека отминава, но чалгаджиите продължават да изненадват приятно с кадри от морските плажове.

Каймакът на фолка успява да намери време за плацикане във водата, въпреки че юли и август са най-натоварените им работни месеци през годината. Масово кръшните изпълнителки избират да почиват на родното Черноморие и патриотично да го бранят. Любопитно впечатление прави, че към снимките си с големи силиконови гърди често добавят философски мисли за живота, като комбинацията от двете нерядко обърква феновете им, които не знаят каква точно е връзката и какво да гледат повече.

Реклама

Тон даде Джена, която сподели две в едно - снимка с новия си розов бански и мъдра мисъл: "Ценете всичко, което имате и ви се дава!". Прави впечатление, че изпълнителката си е върнала формата преди раждането и изглежда много добре.

Глория, която най-сетне показа гаджето си, с което е на море, също сипе мъдрости: "Лято, море, пясък, вятър, мокри коси - така обичам... Не мислиш за суета, глезотии и т.н! Плуваш, наслаждаваш се, живееш, това е!".

Галин изпраща на своите почитатели много оптимизъм: "Не се предавай, ако някъде сбъркаш, човек се учи от своите грешки, нали? Опитай отново и успех ще постигнеш, защото с борба Живот се гради". Но при него фенките му много не слушат, а повече се съсредоточват върху изваяното му мускулесто тяло.

Ариа също зарадва последователите си със секси снимка по бански от своята ваканция, а нейното послание гласи: "Живей смело, прави грешки, рискувай и не се примирявай с нищо, защото животът има тенденция да свършва!". Новоизгряващата чалга надежда се е снимала на тузарска яхта, а в ръката си държи чаша, чието съдържание остава мистерия. Ариа, чието истинско име е Мария Цветкова, е бивша победителка в конкурса "Мис Плеймейт", така че няма проблем с разголването и предизвикателното позиране пред фотообектива. С морска снимка се похвали и ветеранката Анелия, която стои повече в плитчините, където може да си прави фотосесии. Но изпъква с шоколадов тен, който е натрупан с повечко висене на плажа.

Кали си подари страхотни емоции по време на своята ваканция в Гърция, става ясно от последните й снимки в социалните мрежи. Певицата се впусна в екстремни изживявания. От няколко години тя е запалена по гмуркането, като сега се отпусна да скача в морската шир от висока скала на един от кадрите. Последователите й веднага я поздравиха за смелостта, а Кали пък отговори с мисъл на Джордж Бърнард Шоу, която обяснява всичко: "Животът не е, за да намериш себе си. Животът е, за да създадеш себе си".

Като типичен представител зодия Лъв и Марина Тошич обича приключенията и затова използва всеки удобен случай, за да пътува до близки и по-далечни дестинации. Нейни фенове отбелязаха, че почти цяло лято тя е на морето, като не спира да публикува снимки от различни места и всеки път е с различен бански. И никога не крие много от гърдите си, които сякаш растат с минути.

Реклама

През последните дни със снимки в социалните мрежи своето местоположение по Черноморието показаха Галена и Соня Немска, а някъде в България се отбелязаха Яница и Малина, които не почиват на морето, но обикалят, опознават и обикват родината.

Двама от младите певци на чалга индустрията Дамян Попов и АРТи избраха да забегнат в чужбина и се насладиха на почивка в Турция. Но масово чалгата подкрепя популярния хаштаг #роднотоморенеедемоде и почиват у нас, за да стимулират туризма ни. От който също печелят.

Реклама
Реклама
Реклама