Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7625676 www.bgdnes.bg

Бай Миле изплува от разбит бардак на Слънчака

Името на покойния сикаджийски бос Милчо Бонев - Бай Миле изплува покрай разбития бардак в Слънчев бряг, показа проверка на "България Днес". Меката на платената любов се помещава в бар "Мулен руж" в центъра на курорта. Управител на заведението е кримигероят Димо Петров-Флорината. Собственик на помещението е фирма, в която акционер е вдовицата на Бай Миле Силвия Панагонова. Репортер на вестника потърси за коментар Панагонова - дали знае какво се случва в помещенията, но до приключването на броя такъв не беше получен.

По информация на бургаския сайт "Флагман" "Мулен руж" е част от верига нощни клубове, рекламиращи се с името Den Glade Viking. Проверка в регистъра на хотелите и нощните заведения, поддържан от Министерството на туризма, показва, че собственик на сградата, където се помещава клуб с такова наименование в Слънчев бряг, е фирма на Силвия Панагонова. В регистъра има и карта къде се намира Den Glade Viking, като мястото съвпада с това на бар "Мулен руж". От информацията става ясно, че вдовицата на Бай Миле е отдала под наем помещението на друга фирма и няма общо с предлаганата платена любов в бардака.

Реклама

Самият управител на еротичния клуб Флорината е натръшкан с белезници при операцията. Спецченгетата атакуват публичния дом малко след полунощ във вторник. Униформени се изсипват миналата нощ и изненадват клиенти и труженички насред диви оргии. Те заварват част от момичетата по време на сеанс и голи девойки, които се кълчат на пилон пред влажните погледи на посетителите. Щом заведението почернява от полиция, разгорещените страсти мигом се охлаждат. Докато трае тарашът, разгневени мъже вдигат скандали, като според очевидци си искали парите, които предплатили за секс услуги.

Босът и труженичките са изведени пред очите на любопитните сеирджии и натикани в полицейски бус. Според запознати служителите на реда атакуват след сигнал, че мястото освен бардак е и разпределително депо за наркотици. Операцията продължава три часа, а по време на тараша е открита тетрадка с оборота на бардака – цени на сексуслугите и тяхната бройка, разказват ченгета. Публичният дом, маскиран като еротик бар, е устроен в задния двор на "Мулен руж", който служи като склад на околните заведения и сергии. Въпреки закътаното място случващото се зад стените на бордея не остава тайна за МВР.

Това не е първият арест за Флорината. Той е заключен в края на февруари м.г. за сутеньорска мрежа в Банско в едноименен стриптийз бар "Мулен руж" заедно със Станимир Терзиев от Бургас, Жулиета Георгиева от Поморие, Андон Андонов от Сливен и Мартин Косарев. По време на акцията са претърсени 9 адреса, открита е валута на стойност около 23 хил. лв. и различни наркотични вещества – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.

Босът се сдобива с обвинения за склоняване към проституция и трафик на седем жени с цел сексуална експлоатация. Разследващи разкриват, че Димо Флорината държи група от труженички, които пласирал през зимата в Банско, а през лятото по Черноморието.

Според прокуратурата Жулиета е наета като управител, но всъщност изпълнявала ролята на маман. Станимир се грижел за охраната на бардака в планинския курорт. В бордея са пригодени четири помещения, но според желанията на клиентите платени ласки се предоставяли както в нощния бар, така и по хотелите в Банско.

Реклама

Флорината и сие се заели да превърнат еротичния бар в публичен дом, като за целта наели за "танцьорки" момичета от различни градове от страната, които използвали и като проститутки, става ясно от обвинителния акт. Труженичките получавали половината от парите, като по изчисления на разследващите оборотът на вечер достигал до 20 бона. В специална папка са описани приходите на сутеньорите - 5-минутен еротичен танц е струвал 20 лв., а за 20-минутен секс загорелите господа са се бъркали със 100 лв.

Броени дни след спецакцията арестантите са освободени срещу парични гаранции и се озовават на свобода. За разлика от други сводници, с които се заема спецпрокуратурата, тези са погнати от Районната прокуратура в Разлог. Само преди месец делото срещу тях е внесено в съда за насрочване на разпоредително заседание.

Война за територии

Няколко месеца след акцията в Банско Димо Флорината отново се появява на Слънчака и всява респект с охраната си, разказват местните. Той за малко се разминал от инцидент с конкуренти заради довереника си Андон Андонов, който наел като викач. Андон навлизал в чуждите територии, с което си навличал гнева на враговете. Те решили да се саморазправят с него, но Флорината се намесил и взел да се хвали с връзките си с бизнесмени с прякори, разкриват очевидци. Споменаването на известните имена дало резултат и мутренската война била предотвратена, а сигнал за спречкването дори не бил подаден в полицията.

Приближени до Флорината коментират, че той е известен, с това, че не се меси в работата на другите и очаква същото в замяна. Представители на ъндърграунда в Слънчев бряг смятат, че пазарът на дрога и жива плът се раздвижил след престрелката между групите на Димитър Желязков - Митьо Очите и Божидар Кузманов - Божо Кравата през юни 2016 г.

Реклама
Реклама
Реклама