Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7627290 www.bgdnes.bg

Мис Джуки показва малкото си

Габриела Радославова публикува снимка на чаровното бебе Леа

Мис Джуки показа дъщеричката си. Каквато е традицията при майките, Габриела Радославова, която вече по мъж носи фамилията Гълъбова, публикува снимка на чаровната Леа в деня, в който тя навърши 40 дни.

Блондинката роди на 17 юли своето отроче. Момиченцето се яви на бял свят 2900 г и с 49 см височина. По време на бременността Габриела качва 16 килограма, а близо месец и половина по-късно постепенно се доближава до предишната си фигура.

Реклама

Споделя, че не спазва хранителен режим и си хапва всичко. Не тренира, защото и да иска, не й остава свободно време от грижи и ангажименти към дъщеричката и съпруга й.

В края на 2017 г. Габриела се омъжи за Велизар Гълъбов, с когото се запознала през 2016 г. на футболен мач на ЦСКА в Гоце Делчев, когато отборът играеше във В група.

Червената фенка е категорична, че тази любов е от пръв поглед и може би най-красивото нещо, което й се е случвало до момента.

"Цял живот да си останеш същият прекрасен и грижовен мъж, в който се влюбих и обичам безкрайно. Благодаря ти от сърце, че си моя опора, че си моят съпруг и винаги ме караш да вярвам", не пести нежни и ласкави думи тя към Велизар, който също е запален привърженик на червените.

И дори стига по-далеч: "Обещавам ти да те обичам, дори когато те мразя. Да не избягам никога. Никога няма да си тръгна, независимо какво се случва и колко трудно е. И ако някой ден имам алцхаймер и те забравя, обещай ми, че всеки ден ще ми напомняш кой си".

Реклама

Сватбата на Габриела и Велизар е била в тесен кръг - със семействата, кумовете и роднините. Русокоската се омъжила с рокля за 5000 лв., а за събитието Габриела изхарчила толкова пари, колкото други младоженци хвърлят за грандиозно тържество.

На 16 февруари т.г. Габриела изгуби кучето си Папи, което се превърна в една от най-големите трагедии в живота й. тя дотолкова заобичала и свикнала с четириногото, че кончината й я съкрушила тотално.

"Истинска болка е без теб. Животът спря и не продължава. Ти си рана, която не минава и сякаш всеки ден светът свършва отново и отново. Всеки ден без теб, Папче, е ден в ада, всеки ден без теб умирам отново и отново. Болката, раната става все по-голяма, сълзите все по-силни и неутешими. Не минава, а се увеличава празнината. Всеки изминал ден е по тежък от предишния", реди сълзи по кучето Габриела.

Реклама
Реклама
Реклама