Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7627301 www.bgdnes.bg

Лейди Би заби италианско гадже

Заварката с Марко станала в Слънчака

Гореща любов с 28-годишен италианец завъртя Лейди Би преди броени дни. Заварката между хип-хоп певицата и Марко от Сицилия се случила в клуб в Слънчев бряг, където през лятото пее разкрепостената секси изпълнителка.

Новината съобщи пред "България Днес" самата Лейди Би, която е щастлива от неочакваната любовна авантюра.

Реклама

"Беше любов от пръв поглед. Видях го, докато бях на сцената и пеех, а той беше сред присъстващите в клуба. Не можех да отлепя очи от него, както той от мен. Когато приключих с пеенето, за по-малко от минута изтичах, грабнах телефона и отидох при него. Разменихме контакти, а след това започна едно лудо писане. Всеки ден си казваме, че се обичаме. Май съм влюбена, въпреки че не искам да си го призная", споделя пред вестника певицата.

След края на сезона Лейди Би отлита за Сицилия, където живее Марко. Вече има запазен билет за септември.

"Много иска да ми покаже къде живее и нямаме търпение да сме заедно. Той знае, че имам малък син на 6 години и съм разделена с неговия баща. Няма никакви проблеми, всичко е супер", разказва още изпълнителката.

Проблем пред двамата се оказва езиковата бариера, тъй като Марко не говори добре английски език, а Лейди би не знае италиански. За целта двамата използват преводач на мобилните си телефони и успяват с повечко усилия да се разбират.

Марко, който е по-малък от нея с няколко години, е сериозно хлътнал по каката и я боготворял, разказва Бойка Щерева, както е истинското име на певицата. За него Лейди Би била сбъдната мечта - атрактивна, известна и гореща хип-хоп певица.

Реклама

Сицилианецът се занимава в родината си с архитектура на водни съоръжения, най-често басейни, строени в нови жилищни и хотелски сгради. А най-добрият му избор се оказал да почива три седмици това лято на родното Черноморие, и то в Слънчев бряг. Марко бил запленен и от татусите на своята изгора, част от които видял на плажа.

"Направих си два нови. Единият е целувка, а другият е популярен надпис в рап средите на английски език, означаващ "препоръчителен родителски контрол" заради нецензурно съдържание. И двете са на дупето", разкри още Лейди Би.

Наред с любовните преживявания изпълнителката работи здраво и по нови проекти. Един от тях е с кипърски рапър, а другият с новоизгряваща фолкпевица.

Реклама
Реклама
Реклама