Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7627644 www.bgdnes.bg

Внучката на Очите e кукличка

Внучката на несебърския бос Димитър Желязков - Митьо Очите стана принцеса! Малката Тияна навърши годинка, а празникът бе отбелязан на пищно тържество, похвалиха се присъствали на партито в социалните мрежи. За купона момиченцето бе издокарано в красива розова рокличка, а в комбинация с къдриците си заприлича на истинска кукличка, отбелязват близки на семейството.

Тияна е дете на голямата щерка на Очите Станислава и приятеля й Велислав Попов. Родителите спретнали приказно тържество в луксозен ресторант. Всичко било в розово, имало много цветя, панделки, украси, балони и изненади за малчуганите.

Реклама

Повечето от гостите също заложили на бонбонения цвят, за да са в тон с партито. Кулминацията била изискана торта. Сред уважилите празника е дъщерята на плевенския кримигерой Камен Балбузанов-Куката Естел. Младата госпожица позира с рожденичката, а обективите са запечатали целувка от каката по бузата на Тияна. Единственото, което помрачавало настроението, е липсата на най-известния член на семейството.

Наследничката се роди малко след като именитият й дядо бе хванат в Турция в началото на август м.г. Той бе екстрадиран у нас по обвинения за престъпна група и палежи, но делото му зацикли заради некоректен обвинителен акт. Въпреки това босът бе оставен зад решетките. Здравословните му проблеми и пораженията от пукотевицата с групата на Божидар Кузманов - Божо Кравата не омилостивиха магистратите да го пуснат от килията. Заради проблемите си с Темида Желязков още не е виждал внучката си, призна самият той пред вестника преди време.

Щерка му Станислава също бе причислена като участник в групата на баща си. Младата майка преживя същински ужас покрай разследването, стана ясно наскоро в съда. На 8 март т.г., когато делото е предявявано на подсъдимите, тя е държана цял ден в ГДБОП, без да може да накърми бебето си. Накрая ченгетата се смилили над нея и я пуснали.

Станислава разказа, че й е изключително трудно да съчетава грижите по детето с пътуванията си до София за заседанията по делото. Наскоро жената се видяла в чудо, защото приятелят й се разболял и влязъл в болница, а тя трябвало да ходи на дело. Наложило се да остави малкото момиченце на грижите на болната си свекърва. "Знаете, че си нямам майка", сподели през сълзи Станислава. Нейната майка Тянка загина през 2001 г., погубена от бомба. Според запознати адската машина е била предназначена за Очите. Сега младите родители са решили да кръстят първородната си рожба на покойната баба.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама