Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7629278 www.bgdnes.bg

Лепа Брена омая акъла на видинския кмет

Хиляди въртят кючеци в апокалипсиса край Баба Вида

Горчиво! Градоначалникът Огнян Ценков и „оная с дългите крака“ са като сгодени

Ослепителната сръбска певица Лепа Брена си има нов ухажор.

Кметът на Видин Огнян Ценков се изтупа специално за срещата си с легендата на фолка. Той посрещна певицата в кабинета си в 16-етажната сграда на общината, която редица сайтове описват като небостъргач. Ценков грейна при вида на Лепа Брена, която пристигна за концерта облечена като млада булка. 60-годишната изпълнителка зашемети градоначалника и феновете си с изключително къса бяла рокля, която подчертава прелестите й. Видинчани определиха Огнян Ценков и Лепа Брена като младоженци. На кадрите, разпространени от общината, двамата позират точно като влюбени. Ценков подари огромен букет на легендата на сръбския фолк малко преди да започне грандиозният й концерт на сцената на видинския панаир.

Реклама

Минимум 15 хиляди души се събират за концерта на изпълнителката на хита "Чик погоди". Организирани автобуси от Монтана стоварват почитатели специално за концерта. Според коментари в социалните мрежи само от северозападното градче във Видин са пристигнали 50 рейса. От общината определят броя на посетителите като рекорден за историята на панаира. Това причини редица неудобства в крайдунавския град.

Блокирани улици, липса на места за паркиране, пушек от скари и ужасен шум, така описват мероприятието от сряда местни жители, които никак не одобряват излишното пръскане на пари за подобни изяви в най-бедния бедния град у нас. Както "България Днес" пръв писа, хонорарът само на Лепа Брена е 40 хил. лева.

"В цяла Северозападна България е лудница от коли, в квартала до панаира е непробиваемо, пълен апокалипсис!!!" така описват нашествието за концерта на Лепа Брена видинчани.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама