Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7629501 www.bgdnes.bg

Дара, Павел и Венци Венц канят в "Хотел 5 звезди"

Година след първата колаборация на Павел, Венци Венц и Дара наречена "Срещу мен", тримата вадят втори съвместен проект със заглавие "Хотел 5 звезди". Освен, че са най-добри приятели, когато влязат в студио Павката, Венци и Дара се превръщат в един от най-интересните авторски екипи за създаване на музика. В "Хотел 5 звезди" си поделят авторския кредит за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския талант на Павел.

Сингълът е създаден по време на сесия за писане на песни, която "Вирджиния Рекърдс" им организира във Велинград, където за няколко дни превръщат в студио най-луксозния апартамент на нашумял 5-звезден хотел в курорта. Писането на песни там прераства в щур купон, който обаче ражда и няколко яки парчета, едно от които посветено на самото място.

Реклама

Видеото на "Хотел 5 звезди" е възложено на Павлин Иванов – Bashmotion, а зад камерата е един от най-добрите оператори у нас - Андрей Андреев. Стилен, минималистичен свят, разграфен внимателно за три от най-колоритните артисти в родния музикален бизнес и за техните видения – в него е визуално приютен петзвездният хотел на тримата изпълнители.

На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си мечти – мотор, който всъщност е поръчкова машина с елементи от високоскоростните играчки на Черния рицар. Венци пък затваря егото си зад стъклена витрина и го превръща в музеен експонат, а Дара е опасна и цветна енергия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама