Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7641515 www.bgdnes.bg

Симеоне вдига сватба в Тоскана

Треньорът на "Атлетико" (Мадрид) Диего Симеоне и половинката ми Карла Перейра ще вдигнат пищна сватба днес. Тържеството ще е в Тоскана и ще е второ за тях.

Те вече се ожениха на 14 юни в Аржентина. Там на скромна церемония двамата сключиха граждански брак. Сега е ред на църковния и голямото тържество. Чоло и половинката му до последно криеха къде и кога ще е то. Целта им бе да се отърват от папараците, след като са продали правата за снимките на определено издание.

Реклама

Все пак медиите в Испания разкриха подробностите около сватбата. Гостите бяха превозени до Италия с два полета. Пристигането им във Флоренция бе вчера. Оттам бяха извозвани с микробуси до хотел, който е изненада и за тях.

Самата сватба ще е днес, а началото е в 18,30 ч. Дрескодът е строго елегантен. Карла ще пристигне в църквата с баща си, а Симеоне - с майка си. Шафери ще са двете дъщери на младоженците и трите сина на Чоло от предишния му брак.

Сред гостите ще бъдат куп футболни звезди - бивши съотборници на Диего, негови настоящи състезатели и приятели. Ще има и хора от шоубизнеса начело с манекенката Валерия Маца. Ще има и други модели, с които Карла е завързала дружба покрай своята кариера.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама