Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7643096 www.bgdnes.bg

Кристиан Костов ЗАЛЮБИ китайка

Най-накрая си хвана гадже

Лиша се казва изгората на певеца, учи го на йероглифи

Гадже си хвана талантливият певец Кристиан Костов. Изпълнителят, който представя България на "Евровизия" преди години, заби красива китайка.

Костов няколко месеца се подвизава в най-многолюдната страна. Крис участва в музикално шоу в Китай. Девойката също е певица. Тя участва в същото музикално риалити като Костов. Покрай ангажиментите им красива девойка успява да завърти главата на нашенеца. Тя пленява бързо сърцето на младия и талантлив българин.

Реклама

Момичето е на годините на Костов. Казва се Лиша. Считана е за една от най-талантливите изпълнителки в родината си. Именно младата певица развежда Костов из най-многолюдната страна. Показва му красивите места в Китай. Дори го учи и на езика.

"Разбирам около 10% от това, което ми се казва", призна в интервю наскоро Костов.

Въпреки че през повечето време са разделени, Крис и любимата му общуват постоянно в социалните мрежи. Те всекидневно си разменят любовни ласки в интернет.

Костов живее в Русия, но постоянно пътува. Преди месец бе в САЩ, където бе на гости на свои приятел.

"Липсваш ми - пише Костов на Лиша под тяхна обща снимка в социалните мрежи.

Съвсем наскоро Крис отново ще може да се радва на любовта си с Лиша. Българинът ще отпътува отново за Китай. Една от причините за ходенето в Пекин е по работа. Той вече с гръм и трясък проби на пазара в Китай. Работи с няколко продуценти от най-многолюдната страна.

Но се връща най-вече заради Лиша, по която е лудо влюбен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама