Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7647594 www.bgdnes.bg

Цеца чупи рекорд в Банско

Събра 30 000 на "Свети Петър"

Кралицата на балканската музика Цеца Ражнатович счупи рекорд в Банско!

Тя бе голямото име на петото издание на Балкан феста в планинския град. И събра повече от 30 000 души на концерта си на стадион "Свети Петър". Това е най-посещаваното събитие на спортното съоръжение в историята.

"Никога досега не сме имали толкова голям интерес към мероприятие на този стадион. Няколко дни преди концерта вече нямахме билети, а над 30 000 души бяха на стадиона", сподели един от организаторите.

Реклама

Голямата звезда на сръбската музика държи рекордите за най-големи концерти в тази част на Европа. Тя е събирала над 170 000 души на свое участие на Ушче.

Цеца зарадва екзалтираните фенове с най-известните си и харесвани песни. Концертът стартира с един от последните хитове на Ражнатович "Автограф". Последваха някои от най-популярните парчета на певицата - "Кукавица", "Пиле", "Забранени град" и др. Тя пя без прекъсване повече от два часа. Цеца блесна и с тоалет в черно.

Ден преди това Цеца имаше участие в известен фолкклуб, който също се пукаше по шевовете от нейни фенове.

"Усещането да имаш два големи концерта в България за два дни и всичко да е запълнено до последно място е удивително" - сподели Ражнатович. - "Обичам публиката си и винаги се радвам на феновете. Очакват ме още много нови концерти."

Освен Цеца другата голяма звезда на феста тази година беше колегата й Саша Матич. Той пя на стадиона предишния ден. Интересът към неговия концерт също не бе никак малък. Матич събра над 15 000 души.

Освен тях двамата за феновете на лекия жанр пяха и родните звезди Ивана и Преслава. Първата подгряваше Цеца, а втората излезе на сцената преди Саша Матич.

Реклама
Реклама
Реклама