Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7648298 www.bgdnes.bg

Венета Харизанова с ново гадже

Моделката заби мистериозен бизнесмен, заведе я в Доминикана

Мистериозен бизнесмен заби русото изкушение Венета Харизанова. Богаташът глези изгората си, като я води по целия свят. В момента те са в Доминикана на остров Саона в Карибския басейн.

Венета и мистериозният нов мъж тънат в невиждан по нашите ширини лукс. Те имат човек, който е на тяхно разположение денонощно. Хотелът, в който са отседнали, е 5-звезден.

Реклама

Венета обожава Доминиканската република. Преди две години тя за пръв път стъпи в страната в Карибския басейн. Красотата и кристално чистото море пленяват сексбомбата и тя се зарича, че отново ще се завърне. Този път за по-дълго време.

Харизанова ще изкара почти месец на екзотичната дестинация. Парите не са проблем. Половинката на топмоделката е мастит бизнесмен и гледа да угажда по всякакъв начин на своята изгора.

Въпреки че връзката им не е отскоро, Венета не публикува как изглежда новият й. От снимките на плажа тя се пуска сама, но е ясно, че приятелят й е зад обектива и я снима в най-различни пози.

На един от фотосите Венета е облечена в секси червен цял бански, тип Памела Андерсън. Е, не е толкова надарена колкото американката, но пак си я бива, и то много.

Венета и новият й са запалени пътешественици. Пленилият сърцето на блондинката може да си позволи да работи от разстояние. Затова почти навсякъде придружава дългокраката красавица.

Само за година бившата тв звезда посети Макао, Сингапур и още няколко екзотични дестинации. От пътувания Харизанова почти не се прибира в България.

Реклама
Реклама
Реклама