Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7650232 www.bgdnes.bg

Райна Княгиня се разведе след 8 месеца

Певицата Ива Давидова изненадващо скоростно приключи барака си като Софи Маринова

Емоционално бракосъчетание и скоростен развод по подобие на Софи Маринова!

Това преживя фолклорната певица Ива Давидова, която е популярна с превъплъщенията си в Райна Княгиня. Изпълнителката изненадващо сама призна, че е приключила 8-месечния си брак, въпреки че в околните остана впечатление, че е щастливо омъжена и всичко в дома й върви по мед и масло.

Реклама

"Ние с Влади след дългогодишна връзка и брак се разделихме. Няма драми, трети лица и скандали. Разбрахме, че сме много по-добри и пълноценни един към друг като истински приятели, отколкото като съпрузи", заяви Давидова, която беше категорична, че това е единственият й коментар по деликатната тема, и призова медии и приятели да не я разпитват, тъй като иска да пази личното си пространство.

Въпреки раздялата Давидова не пропусна да се обясни на бившия си мъж. "Благодаря ти, Влади, за всичко. Ти си доблестен мъж! Винаги ще бъдеш един от най-ценните и важни хора в живота ми!", добави емоционално съвременната Райна Княгиня.

В края на миналата година Ива Давидова се омъжи за любимия си Владимир на тайна церемония. Лично кметът на Перник Вяра Церовска извърши ритуала, а единствените други присъстващи били кумовете семейство Павлови. За намерението на влюбените не знаел никой друг, дори родителите им разбрали след това.

"С Влади сме заедно от почти три години и отдавна сме си говорили, че именно така искаме да се оженим. Много е лично и съкровено! На върха на щастието съм!", сподели тогава щастливата булка. Тя била далеч от визията на традиционалистките със своята черна рокля на цветя.

Кумовете изпратили новобрачната двойка на круиз, а свекървата дарила снаха си с уникална семейна златна реликва във формата на сърце. Няколко месеца по-късно идилията между двамата младоженци изчезва и се стига до съдбоносното решение.

Музикални фенове коментират, че историята прилича на раздялата на Софи Маринова и Гринго. Двамата вдигнаха пищна сватба в столицата, но само три месеца след това се разведоха. Към днешна дата отново са заедно. Разликата е, че Софка избяга от любимия си заради физическо насилие над нея, докато Ива не отправя злобни слова към бившия си мъж.

Реклама
Реклама
Реклама