Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7651583 www.bgdnes.bg

Мадокс проговори за отношенията си с Брад Пит

Кланът Джоли/Пит не коментират често личните си взаимоотношение с обществеността, пише сп. "Харпърс базар", предаде vesti.bg.

Самата Анджелина е коментирала раздялата с Брад Пит едва няколко пъти, но без да дава подробности.

Реклама

Мадокс  обаче каза няколко думи за отношенията си с баща си Брад Пит.

Папарак на In Touch е успял да се срещне случайно с Мадокс в студентски кампус на университета Йонсей в Южна Корея, където Мадокс започна да учи в края на август.

Папаракът попитал Мадокс дали Брад ще го посети в Южна Корея.

"Нямам представа за това и какво се случва", отговорило момчето.

Папаракът продължил с въпросите. Той е попитал студента по биохимия дали връзката му с Брад Пит е приключила, на което Мадокс отговарил: Станалото - станало.

Мадокс първо отговорил на въпрос, свързан със сестрите и братята му, а след това последвали запитванията за Брад, пише etonline.

"Щастиливи ли са, че учиш в университет?", попитал папаракът, а Мадокс отговорил:

"Да, така мисля".

Според различни медии именно скандал между него и Брад на борда на самолет през 2016 г., доведе до раздялата на звездното семейство.

През август Анджелина заведе Мадокс в Южна Корея, за да учи в университет. 18-годишният Мадокс е избрал да следва биохимия. Според източници на InStyle, той е бил изцяло погълнат от изучаването на корейския език.

В скорошно интервю актрисата сподели, че макар да изглежда силна, всъщност не е. Тя призна, че последните години са били доста трудни за нея.

"Аз съм като всеки друг. Особено последните няколко години, които не бяха лесни за мен", споделя актрисата, като допълва, че понякога човек просто не се чувства силен, но трябва да стане и да продължи напред.

Мадокс е роден в Камбоджа, но през 2001 г. Анджелина го осиновява.

Реклама
Реклама
Реклама