Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7653575 www.bgdnes.bg

20 бона за човека на Клоп в "Арда"

Неособено висока заплата и големи бонуси примамват от Ливърпул в Кърджали Конър Рандъл. Новакът "Арда" направи трансферния удар на лятото в Първа лига с привличането на игралия под ръководството на Юрген Клоп защитник. Той ще получава по около 20 000 лева на месец.

Рандал подписа двегодишен договор с тима на Стамен Белчев и вероятно ще дебютира в следващия кръг на първенството. От ръководството на "Арда" са преценили, че заплатата на англичанина не трябва да е много по-голяма от тази на повечето футболисти, за да не се разваля климатът в отбора. Разликата е в това, че Рандъл ще получава по-високи премии и бонуси според представянето си и по този начин може да увеличи сериозно месечното си възнаграждение. Освен това защитникът е получил немалка сума на ръка при подписването на договора си, разкриват от Кърджали. Той идва като свободен агент, след като през това лято изтече договорът му с "Ливърпул". 

Реклама

Амбициите на "Арда" този сезон са за влизане в шестицата на Първа лига, но голямата цел е в близките години отборът да се бори за шампионската титла. Клубът разполага с огромен бюджет за родните стандарти и вече привлече куп известни футболисти. През това лято тимът подписа с играчи като доскорошните национали Спас Делев, Михаил Александров и Радослав Василев.

"Възможно е да привлечем още футболисти, ако ще ни помогнат да сме по-силни и добри - коментира треньорът на "Арда" Стамен Белчев пред БНР.- Вярвам, че Конър Рандъл ще може да ни помогне. Той е водил подготовка и се надявам да няма нужда от много време за адаптация."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама