Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7654219 www.bgdnes.bg

Милиардерка се съблече чисто гола

Кайли Дженър не е джендър 

Сестрата на Ким Кардашиян показва задник само по шапка 

Интернет бомба пуска най-младата милиардерка в света. Притежателката на сума с девет нули - Кайли Дженър, се пусна без нито една дреха по тялото си.

Само по шапка.

22-годишната сензация използва тялото си, за да печели пари, но не по онзи начин, за който си мислите! Моделка, риалити звезда, бизнес гений, тлъстозадничеста дразнителка - наречете я както искате, но миналата година тя нямаше милиард долара. Имаше 900 милиона и малко отгоре.

Реклама

Тогава, незнайно от чий извратен и гнусен мозък, тръгна кампанията "Да направим Кайли Дженър най-младата милиардерка". Нямаше нужда тийнейджърките по света да купуват козметичните продукти на Кайли, които тя продава. Чисто и просто умопобърканите фенове на звездата решиха да даряват пари безвъзмездно. И го направиха - направиха нея най-младата милиардерка в света, защото така им скимна.

Защото кое е по-важно? Сестрата на Ким Кардашиян, "майка" и идол на всички шафрантии и глупачки, да стане милиардерка или да направим дарение за бедните, за инвалидите, за ветераните, за изоставените деца, за лудниците, за пенсионерката, която рови по кофите? Естествено, че звездата с големия задник е по-важна.

Порадвайте й се. 22-годишната Дженър позира чисто гола на открито, сгушена странично в прегръдката на 28-годишния си приятел, рапъра и баща на дъщеря й Сторми - Травис Скот.

Той същевременно позира гол до кръста със светлосини джинси.

Само за няколко минути след като Кайли Дженър споделя в интернет разголената си снимка, тя събира над 8 милиона харесвания.

Реклама

Най-уредените актриси са...

И тази година "Форбс" ни разкри тайната на най-добре платените актриси в света.

Ето каква е класацията от 1 юни 2018 до 1 юни 2019 г.

10. Елън Помпео - 22 милиона долара

9. Чарлийз Терон - 23 милиона долара

8. Марго Роби – 23,5 милиона долара

7. Елизабет Мос - 24 милиона долара

6. Кейли Куoко - 25 милиона долара

5. Дженифър Анистън - 28 милиона долара

4. Никол Кидман - 34 милиона долара

3. Рийз Уидърспун - 35 милиона долара

2. София Вергара – 44,1 милиона долара

1. Скарлет Йохансон - 56 милиона долара

Киану Рийвс мъдър на 55

"Аз съм една от малкото холивудски звезди без имение. Нямам бодигардове и не нося скъпи дрехи. И въпреки че ме оценяват на 100 милиона долара, все още се возя в метрото и ми харесва!"

Дори и да не прави успешните роли, които прави, феновете на Киану Рийвс ще го харесват ако ще и само за скромността му. Любимецът е най-земната холивудска звезда и се опитва да води земен начин на живот - браво!

Дакота Джонсън с рокля убиец

Дакота Джонсън събра погледите на червения килим на филмовия фестивал в Торонто с изящен тоалет.

29-годишната актриса залага на драматична черна рокля от тюл на "Диор", което прекрасно контрастира с порцелановата кожа на актрисата за премиерата на "Приятелят". Горната част бе от корсет без презрамки, а надолу се спускаше обемна пола от тюлени парчета.

Дакота бе прибрала косата си в отпуснат кок. Тя завърши визията си с деликатни бижута - огърлица, подходящи обеци и пръстен с рубин, обграден от диаманти.

Реклама
Реклама
Реклама