Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7654263 www.bgdnes.bg

100 см гръд мъчи Гущерова

Мъжът ми Християн харесва големите гърди, затова ги увеличих, признава си плеймейтката 

Гигантски, но болезнени силиконови гърди има експлеймейтката Светлана Гущерова!

"Много ми тежат и често ме болят кръстът и гърбът. Понякога ми е много трудно, но стискам зъби", коментира изкусителката, която в момента е на почивка в Гърция. Светлана публикува предизвикателно видео, на което щедро показва силиконовата си гръд, която е впечатляващо голяма. В оскъдно облекло в хотела си тя разхожда уголемените гърди, като акцентира и върху стегнатото си тяло след раждането на дъщеря си Анелия-Добромира.

Реклама

Гръдната обиколка на Гущерова доближава колосалните 100 сантиметра, които я изстрелват в топпозициите за най-голям бюст по родните географски ширини. Мацката разкрива и голямата причина да си уголеми женските достойнства. "Съпругът ми Християн харесва големи гърди. Това е нещо, което е нормално за повечето мъже, и той не прави изключение. Затова и прибягнах до хирургическата интервенция. Въпреки че болките са много големи, не съжалявам, че го направих. Засега не смятам да си правя нова операция, но не искам да казвам крайната си дума, защото всичко може да се случи", споделя една от най-популярните родни плеймейтки. След края на бременността си тя наля и солидно количество хиалурон в устните си, които допълват екзотичната й сегашна визия.

Въпреки че вече е майка, Светлана не е забравила как да провокира мъжкото въображение. Във видеото от Гърция тя не само се разхожда предизвикателно в полуголо състояние, но и еротично хапва диня, което кара мъжките й фенове да занемеят. Мацката се плицика и в басейн, където направо във водата яде пица и си пийва коктейлчета. В южната ни съседка Светлана е в компанията на мъжа си, детето и своята майка, а често на кадрите може да бъде видян и фолкаджията Азис. Със Светлана те са многогодишни приятели и често си гостуват, като Християн Гущеров обича да сяда на тежки софри заедно с чалгаря.

Преди време беше споделила, че с мъжа си ще работят за второ дете, и се надява до края на годината да забременее. Засега няма индикации да е в очакване на второ отроче, тъй като е изключително слаба и няма никакво коремче. Но гърдите така силно са изскочили напред, че едва успява да затвори халата си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама