Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7654693 www.bgdnes.bg

10 бона от наеми за вдовицата на Фатик

Адриана Тюркмен отдава помещения в мола на чужденци срещу баснословни суми

Вдовицата на Филип Найденов-Фатик прибира всеки месец по 10 бона от наеми, научи "България Днес". Адриана Тюркмен притежава помещения в столичен мол, които отдава на чужденци. Бизнес дамата толкова е завишила цените на наемите, че спокойно може да живее само от тях.

Адриана Тюркмен трябваше да се заеме с бизнеса на мъжа си Фатик, след като преди повече от 15 години той бе убит при престрелка в София. И макар че вдовицата управляваше делата му с помощта на цяла гвардия негови познайници, не можа да се справи и започна да разпродава имотите им в столицата. Адриана дори бе започнала общ бизнес със своята приятелка по съдба Мая Илиева - вдовица на Жоро Илиев, но и там не се получи. Говореше се, че от дългове на покойния си съпруг Тюркмен е затънала с над 2 милиона лева. Според запознати именно това била и основната причина вдовицата на Фатик години наред да се съди с любовницата му Невена Стойчева заради имот. Филип Найденов прехвърлил къща с двор в Бояна на близки на Невена, от която има дъщеря на име Никол. Къщата струва над 3 млн. евро и Адриана твърдяла, че била прехвърлена без нейно знание, а като законна съпруга на Фатик има всички права над имота.

Реклама

Освен отдаването под наем фамилията има още няколко апартамента в кв. "Лозенец", както и 2,5 декара на "Цар Симеон".

Адриана Тюркмен има две дъщери от митичния бос - Александра и Адриана. Малката Адриана е в София, а голямата дъщеря от няколко години живее в Ню Йорк и вече работи там.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама