Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7655759 www.bgdnes.bg

Тайсън бие в кърваво шоу

Тайсън Фюри остава непобеден в тежката категория на бокса след кървав успех срещу коравия Ото Валин в Лас Вегас. Циганския крал спечели по точки след 12 рунда жестока битка и единодушно съдийско решение. В третия рунд шведът отвори огромна аркада над окото на Тайсън, който не спря да кърви до края на мача. След първоначалния шок Фюри се съвзе и имаше предимство до края на мача, въпреки че в последния рунд изоставащият швед разклати британеца с два силни удара и бе близо до това да го събори на пода.
Атрактивният Фюри обра овациите в Лас Вегас още при появата си на ринга. Той се появи дегизиран като мексиканец - с наметало в цветовете на знамето и типично сомбреро на главата. Всичко това бе в чест на Деня на независимостта на страната. По традиция хиляди мексиканци посещават Лас Вегас точно на този празник, а част от тях бяха в залата за мача. 


След края на мача Фюри показа класа извън ринга и поздрави достойния съперник, чийто баща почина няколко седмици преди боя. "Нека баща ти почива в мир, Ото! - каза Тайъсън на микрофона. - Знам, че е бил горд да те гледа днес. Господ ми помогна. Бих се с голям боксьор, този корав швед не се отказваше. Следващият е Дионте Уайлдър! Вива Мексико! Днес е специален ден за мексиканците и им благодаря за подкрепата."
"Направих всичко възможно, показах колко добър боксьор съм, и то - вероятно срещу най-добрия", заяви от своя страна Ото Валин.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама