Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7656524 www.bgdnes.bg

Цвети Стоянова чукна четвърт век

    В нощен клуб и шотове

Три години и три месеца след срещата със смъртта златното момиче е щастлива 

Юни 2016-а: цяла България плаче и се моли на Господ за едно дете между този и онзи свят.

Септември 2019-а: Детето е живо и здраво. Молитвите са чути!

Цвети Стоянова, печално известното златно момиче, което полетя от шестия етаж в "Надежда", навърши 25 години с божията помощ и в компанията на ослепителни приятелки, но не по-бляскави от нея самата.

Реклама

Рожденичката отбеляза четвърт век на белия свят на онзи ден. Тази година 13 септември се падна петък, но за щастие не беше фатален, а дори напротив!

В лъскав нощен клуб Цвети вдига чашите и прегръща приятелките, за да отбележи своя полуюбилей.

"Петък 13-и... За някои фатален, а за мен много специален ден. Днес аз празнувам четвърт век смях и сълзи, победи и загуби, добро и зло. Оценявам всичко досега и се чувствам по-готова за това, което предстои! Благодаря ви приятели!", прави си изненадващо мъдра равносметка златното момиче, което за малко не ни напусна.

Снимката от купона е ексклузивно женска - Цвети събира приятелките край себе си, а масата е отрупана с чаши, вино, водка и шотове - малки стъкла, пълни със сладък алкохол, който се пие на екс.

Прави впечатление, че и петте приятелки на Цвети се усмихват широко. Само рожденичката е със замислена усмивка, полутъжна, полумъдра, но най-вече издаваща вътрешен мир и спокойствие.

"Гумичка за лоши спомени няма, но има моливче за нови и чисто бял лист. Пишете красиво!", съветва ни отрупаната с медали гимнастичка.

Красавицата, чието лице се попромени след възстановяването от кошмара, продължава да се занимава както с треньорска дейност по художествена гимнастика, така и със собствения си бизнес с бижута. Бившата спортистка се занимава с изработка на гривни, гердани от мъниста и се радва на сериозен успех.

Реклама
Реклама
Реклама