Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7657314 www.bgdnes.bg

Жената на левскар е фитнес звезда

Фитнес звезда грее на "Герена"!

Това е съпругата на защитника на "Левски" Нуно Рейш - Таня. Тя е сензация в родната Португалия, а вече има и български фенове.

Футболната съпруга е серитифициран персонален фитнес инструктор. Тя работи към голям австралийски спортен консорциум, който разполага с треньори в целия свят. Таня е сред избраниците им за Португалия.

Реклама

С персонални тренировки мацката се захваща след раждането на второто си дете. Получава дипломата си за инструктор в началото на годината. Преди това е учила за медицинска сестра. Таня се ориентира към фитнеса заради пътуванията на съпруга си. Тя не може да упражнява професията си в чужбина и затова я променя.

"В болницата е нужно да знае език много добре, а за това трябва доста време - разкрива Таня. - Българският е труден, но ако започне курсове и има кой да я учи правилно, ще го научи."

След пристигането на съпруга й в България съпругата на Рейш и семейството го последваха. Това не спря Таня да продължи да се грижи за своите клиенти. Прави го онлайн. Тя записва тренировките си и им ги изпраща под формата на клипове. Някои от тях качва и в своите профили в ютуб и инстаграм. Последователите й там растат всяка седмица. И вече има запалени фенове от родината й. Таня качва тренировки през няколко дни, за да не губят тонус подопечните й.

Освен в залата мацето често тренира и навън. Семейството живее близо до планината и това й позволява често да разнообразява заниманията. Понякога в тях се включва и самият футболист.

"Грижата за хората винаги ще бъде една от професионалните ми цели и се надявам да им помогна да въведат или поддържат физическата си активност в живота си - споделя половинката на "синия" бранител. - Ограниченията са в ума, а не в тялото ни."

Въпреки че е раждала два пъти, Таня впечатлява всички на "Герена" с формата, в която е. Според някои е половинката с най-секси тяло.

Реклама
Реклама
Реклама