Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7658779 www.bgdnes.bg

Николета бяга от БГ!

Чао-чао! 

След мозъците започва да изтича и силикон 

Като кацна в София, и веднага ме заболява главата 

Две силиконови гърди по-малко ще се веят в България. След като изтекоха мозъците, сега е ред и на едрите бюстове да напускат родината.

Николета Лозанова при първа възможност ще изтече от България, призна самата тя! Бившата на Ники Михайлов и отново негова настояща приятелка разкрива много неща за себе си.

Реклама

По думите на силиконката тя не харесва времето да й минава в България. Затова и пътувала толкова често в чужбина.

"Не се чувствам щастлива в България, хората са негативни. Гледат в чуждата паница, докато в чужбина не е така", крайно отрицателна е Ни Ло.

"Като кацна в София, и винаги ме заболява главата. Само в България ми се случва такова нещо", допълва тя. Може би защото в чужбина хората не я познават, а тук й знаят кътниците...

Николета обаче не може да си представи, че е урочасана и затова я боли главата: "Не вярвам, че ми е направена черна магия. Засега съм тук, но иначе с огромно удоволствие ще напусна завинаги България, надявам се да е скоро!" - категорично е мацето. А да видим дали ще си спази обещанието!

Другата изненада идва покрай името Алисия. На Николета е омръзнала тази предъвкана тема, но все пак й се откъсват няколко думи и пояснява, че двете с Алисия са щастливи с живота си в момента. Бившите врагини си гледат кефа и няма вече яростни сблъсъци. Може би защото Валери Божинов не присъства в живота нито на едната, нито на другата.

"Аз не съм държанка. Момичетата не искат моя живот, а искат някой да им купува дрехи, да ги води по почивки. Аз не съм такава! Момичетата тук са лишени от класа. На мен майка ми не ми е подарила силикон за бала, но днес виждаме картинката", категорична е Николета.

Реклама
Реклама
Реклама