Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7658807 www.bgdnes.bg

Кристина Агилера с нова визия, изненада феновете на седмицата на модата в Лондон

Поп певицата Кристина Агилера изненада почитателите си с присъствие на седмицата на модата в Лондон.

В последните месеци певицата бе забелязана да посещава различни модни събития в Париж и Ню Йорк, предаде vesti.bg.  

Реклама

Сега гласовитата певица отиде на няколко модни събития по време на седмицата на модата в британската столица. В последно време Агилера залага на по-авангардни тоалети, този път тя също не изневери на новия си вкус за облекло.

В първата вечер Кристина бе специален гост на ревюто на Гарет Пу, което се проведе в Royal Opera House.

Агилера се появи на сцената, за да изпее някои от най-големите си хитове през годините.

Тя бе заложила на прилепнали по тялото дрехи в червено, интересна прическа и доста силен сценичен грим, допълваш екствагантната й визия.

Малко преди звездата да посети Лондон стана ясно, че освен продължаващото турне във Великобритания, Агилера ще посети преди празниците и Мексико. Фенове обаче се надяват, че тя ще добави нови дати през 2020г. за концерти и в други части на Латинска Америка.

Освен модни събития, на които звездата присъства в последните дни, Агилера обяви и участието си с песен към предстоящата нова анимация на "Семейство Адамс". Песента се казва Haunted Heart и ще бъде представена на 31 октомври, Хелоуин в специално шоу посветено на празника.

Звездата сподели и кратко видео броени часове преди снимките на специалното предаване за Хелоуин. Във видеото се вижда, че певицата е със силен грим, а прическата и е още недовършена. Към видеото има и текст, който гласи:

Реклама

"Хелоуин идва... любимото ми време от годината се задава".

Кристина не един път е споделяла, че е голям фен на всички есенни и зимни празници. Заради това на 31 декември тя ще посрещне Нова година в Лас Вегас, но със специален концерт за феновете си.

Тя обещава да бъде пищно шоу, което всички присъстващи да запомнят, да се заредят с много положителна енергия за 2020 г.       

Реклама
Реклама
Реклама