Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7662914 www.bgdnes.bg

Българският Хълк се казва Щерю

Чупи тухла четворка и тръби- надз.

600 лв. му е заплатата, работи като пазач

Българският Хълк се казва Щерю Иванчев от Пещера. 31-годишният мъж троши дървени дъска с глава, пвц тръби и тухли с ръка, а кенчета с бира, дини и пъпеши разрязва с по един саблен удар.

"Тренирам усилено чупене на тухли четворки, по-дебел газобетон и дървена дъска с главата. Готов е новият ми номер - мой близък ще ми чупи дъска в главата и гърба, а аз ще гледам напред, без да виждам. Обещавам още повече трошене, разрушение и двойно шоу за публиката, с което да впечатля нея и журито и другата година да спечеля "България търси талант".

Реклама

Това сподели пред "България Днес" здравенякът от Пещера, който този път не успя да грабне интереса на Ицо Хазарта, Катето Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син и отпадна от надпреварата на талантите в неделя вечер. Публиката също реагира отрицателно на разполовените дини, пъпеши и бирени кенчета на сцената, на която Щерю се появи целият в зелена боя досущ като анимационния комикс герой, превърнал се впоследствие и в американски филмов персонаж.

"Този номер с дините и пъпешите го заимствах от Митьо Крика. Случайно видях в интернет как той разбива с ръка 20 кенчета с бира и три дини в английския вариант на шоуто. А преди това разцепи 10 дини с глава в друго шоу на Острова - "Направи го", споделя пред вестника Хълк от Пещера.

Изумителната му визия, наподобяваща комикс героя и като цвят, и като коса, и зрелищни бойни техники, била измислена от екипа на шоуто, а не от самия него.

"Видяха ме, че съм силен и здрав и решиха така да бъда. Не съм разочарован от отпадането. Напротив - даже си татуирах емблемата на шоуто и надпис "България търси талант" на лявата ръка. Направих го тази събота - ден преди шоуто. Излезе ми 30 лв. при моя приятелка татуистка", споделя Щерю-Хълк и показва новата си придобивка.

Тя е поредната за железния мъж. Преди това душманинът на любениците си татуирал и логото на кулинарното риалити "Мастършеф". Там Щерю също се пробва през миналата година, но Андре Токев, Иван Михалчев и Силвена Роу също го порязват. Така пещерският му зелник не успя да го изстреля по-напред в предаването.

Реклама

"Не само че не съм разочарован, но съм още по-мотивиран за още по-здрави тренировки. Тримата ги имам като семейство, както и журито на "България търси талант". Ще поканя и тях, и екипите на предаванията, които много харесвам, на гости в Пещера на чеверме и богата трапеза. Алкохол ще има достатъчно, все пак съм пазач във винпром", смее се Щерю, който по време на участието си в кулинарното шоу през 2018-а по Би Ти Ви се представи с друго свое прозвище - българския Стивън Сегал.

"Не съм се отказал от този образ и сега започвам да пускам коса като него. Двамата много си приличаме. Искам да се срещна с него", допълва здравенякът.

За появата си пред Дилов, Вътова и компания Иванчев се готвил близо месец. За това време потрошил 20 кенчета с бира и пет дини по подобие на своя любимец Митьо Крика.

Докато вече 11-а година работи като пазач в местен винпром за 600 лв. заплата, Щерю чертае нови планове за медийни изяви. Наред с подготовката за следващия сезон на "България търси талант" с разбиването на тухли четворки и дъски от главата, Иванчев използва малкото свободно време да се готви усилено и за музикалното риалити "Гласът на България".

"Обичам старите чалга песни на Камелия и много искам да съм в нейния отбор. Като изляза на сцената, ще изпея "Луда по тебе" и искам да впечатля публиката. Тренирам, като пускам песните по телефона и си припявам", споделя за новата си инвазия Щерю-Хълк-Сегал.

Наред със силовите си изяви и образи на супергерои съдбата на 31-годишния мъж не е никак лека.

"Майка ми и баща ми се разведоха, когато бях на две години. Баща ми замина за София, а майка ми остана в Пещера. Моята баба ме отгледа. Когато тя почина, се събрахме с майка ми да живеем. Дълга и тежка история. Но съм си казал, че няма да се предавам. И продължавам смело напред", продължава с изповедта си пред вестника Щерю Иванчев.

Сега той живее с майка си и търси своята половинка в живота. Мечтае за съпруга и деца, за които да се грижи. Обещава да им готви от вкусните си гозби, които споделя в своя личен канал в интернет платформата Ютуб. Там мъжът от Пещера показва видеа с приготвяни от него агнешко с ориз. варени тиквички, пълнени чушки със сирене и яйца, кюфтета с доматен сос и емблематичния пещерски зелник с праз и кайма.

В своя канал, който е кръстил Щерчо Стивън Сегал, мъжагата показва и как реже и цепи дърва, преобръща гуми като Мистър Олимпия, тренира във фитнеса и коси трева.

Конкуренция на Борис Джонсън

"Хълк винаги успява да се измъкне, независимо колко здраво вързан изглежда". Така британският премиер Борис Джонсън коментира, че Брекзит е с неудържимия характер на супергероя. Изявлението Джонсън направи тази неделя броени часове преди българския Хълк Щерю Иванчев да се изправи на сцената на талантите.

Сравнението на Джонсън предизвика вълна от шеговити коментари и колажи. Първо актьорът Марк Ръфало, познат с ролята си на зеления супергерой Хълк, отговори на твърдението на британския министър-председател.

"Лудият и силният може да бъде също глупав и унищожителен", написа в Туитър Ръфало.

Реклама
Реклама
Реклама