Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7664515 www.bgdnes.bg

Софка и Гринго пак се женят

Като в епизод от турски сериал

Няма да вдигаме пищна сватба, една ни стига, казва мъжът на певицата

Сагата около Софи Маринова и Гринго отново се разгаря.

Този път в положителна насока. Двамата отново ще подпишат. Този път без шумно парти, стотици гости и пищни рокли.

"Ще подпишем! Няма да има дори и тесен кръг. Само ние и свидетелите", това заяви ексклузивно пред „България Днес“ самият младоженец Гринго.

Реклама

Айтоският бизнесмен е категоричен, че повече сватби не иска.

"Сватба няма да има! Имали сме най-хубавата сватба, няма смисъл от друга. На всяко скарване, ако правим сватба, ще е глупаво", допълва Гринго.

Фолкдивата Преслава, която това лято разби всички чалга класации с новите си парчета, отново ще кумува заедно с мъжа си Павел. Половинката на Софи Маринова е категоричен, че този път няма да разгласяват кога, къде и какво ще се случва. Неотдавна Гринго се оплака, че именно общественият интерес към известната му половинка пречи много на отношенията им. Давидов се оплака, че глупостите по техен адрес ги заливат непрекъснато. Той сподели, че много хора около тях им завиждат и ги вкарват в интриги. Заради това певицата и любимият й ще се опитат да пазят отношенията си вкъщи, без да ги разгласяват.

По думите му той и Софка си живеят нормално. За момента решават проблемите си заедно без външна намеса. Гринго сподели, че и двамата със Софи Маринова са с трудни характери и искат да доминират, което води до скандалите и разделите помежду им.

"От 4-5 години сме заедно, дали сме женени или не, няма значение. Бракът е само формалност", разкрива гларусът.

За няколко месеца Софи и Гринго се ожениха, разведоха и пак се събраха. Странните им отношения са плод на голяма любов, но и тежки характери. Гринго сподели, че след като се събират окончателно, двамата не спират да ходят по почивки. Преди това Софка го обвини, че я бие.

"Разбихме се от почивки това лято. Последно бяхме в Слънчев бряг и от там директно в Арбанаси", разказва бившият затворник пред „България Днес“.

Реклама
Реклама
Реклама