Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7664536 www.bgdnes.bg

Бразилка вади бомби №1 на "Армията"

Жената на вратаря Бусато изкушава с пищни форми, чака бебе

Бразилка вади най-големите бомби на "Армията"! Жената на вратаря Густаво Бусато изкушава с пищни форми и огромен естествен бюст, на който биха завидели дори напомпаните със силикон половинки на други футболисти. Русокосата Даниела е плътно до Бусато, който наскоро измести от титулярното място в ЦСКА литовеца Витаутас Черниаускас. Пищното маце и Густаво се женят преди две години и в момента очакват първото си дете, което трябва да се роди до края на годината.

Бразилецът пристигна през това лято на "Армията" и постепенно започна да показва качества. В началото той бе подиграван, тъй като идва от трета бразилска дивизия. Вратарят е известен като специалист по дузпите, като голяма роля в успешните му спасявания има и жена му. Като истински футболен анализатор тя проучва кой как бие дузпите от противниковия отбор. След това изпраща данните на мъжа си чрез мобилно приложение на телефона. Даниела държи мъжа си изкъсо и дори поддържа профилите му в социалните мрежи. Така евентуални обожателки нямат никакъв шанс да се докопат до снажния бразилец.

Реклама

Вратарят и надарената му съпруга обичат да разпускат с гледане на филми и сериали. Религията също е на голяма почит в семейството. Както повечето бразилци, Бусато е силно набожен и редовно препрочита библията.

"Вярвам, че само Бог може да помогне на тези, които се нуждаят от помощ", казва вратарят.

В България той изпитва трудности основно с езика, но вече има подобен опит от Полша. "Престоят там беше доста полезен за мен, защото станах пo-зрял - казва Густаво. - Трябваше да напусна комфорта на родната си страна и да се приспособя към различна култура и език, а също и начин на игра."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама