Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7665743 www.bgdnes.bg

Мис Мулти гушка Рамбо

На червения килим в Лос Анджелис 

Дарина посещава Сталоун на снимачната площадка у нас 

Дарина Павлова в прегръдките на Рамбо!

Несъмнено, където има холивудско величие, там присъства и родната бизнес дама. Поредното доказателство за добрите познанства на Мис Мулти с Холивуд е снимка, на която е заедно със Силвестър Сталоун.

Кадърът е заснет по време на снимките на филма "Рамбо: Последна кръв", които протекоха у нас през пролетта. На него Дарина и Сталоун са в приятелска прегръдка, тя е облечена спортно-елегантно, а той е с дрехи от реквизита на екшъна. Двамата се познават от дълги години, а по време на срещата им в България Сталоун кани Павлова на официалната премиера на филма в Лос Анджелис. Дарина винаги посещава Слай на снимачната площадка, когато снима у нас. Грандиозната премиера на блокбъстъра премина по всичкио стандарти и обичаи на холивудските продукции, а Павлова не пропусна да уважи знаменития си приятел. Придружители на Мис Мулти на червения килим са синът й Илия Павлов и асистентът й Сандро Рубини. Дарина залага на костюм в метален цвят, който е топтенденция през този сезон. Българката предава на живо в социалните мрежи от червения килим. От кадрите се вижда, че Силвестър вика всички замесени в продукцията, като маха с ръка и на Дарина, за да се включи за официалните снимки.

Че вдовицата на Илия Павлов е на сърце на поредната знаменитост, не е изненада. През 2013 г. Сталоун подари уникален пръстен на Павлова. Накитът бил късметлийски за екранния Рамбо и с него се снима в третата част на екшъна "Непобедимите".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама