Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7666815 www.bgdnes.bg

Антонио Бандерас: Мелани Грифит беше по-забавна от Никол

"Мелани е вид шампанско с мехурчета. Никол пък е сок от пресни плодове, напълно детоксикиращ".

С тази метафора испанският актьор Антонио Бандерас обясни разликите между двете жени, които е обичал - актрисата Мелани Грифит, с която се раздели след 18 години брак през 2014 г. и брокерката Никол Кимпел, с която има връзка от 5 години насам.

Реклама

Звездата разказа пред Vanity Fair, че и двете са се появили в точния момент, като Грифит е по-забавната, лудостта на неговата младост, а Кимпел е по-дискретен човек, появила се в зрелостта му, предаде "Канал 3".

"Допълва ме, защото аз съм много интуитивен, а тъкмо сега се нуждая от жена, която да разбира въртележката, в която се намирам. Да ме приема и подкрепя. Мисля, че нямаше така да си паснем толкова добре в друг период на живота ми, в който лудостта на Мелани беше обсебваща".

Въпреки новата си връзка, Бандерас поддържа голямо приятелство с бившата си съпруга и всеки път, щом си припомнят преживяното, се смеят. "Вината за края не беше ничия, не го считаме за провал. Просто беше дошъл момента, в който се изчерпа моторът, който ни движеше". Актьорът смята Мелани Грифит за много важен човек в живота си. Тя го дарява с дъщеря - 23-годишната днес Стела дел Кармен, която понастоящем излиза с Ели Мейер, син на президента на американската телевизия NBC Universal Роналд Мейер. "Той е очарователно момче и съм му казал "Да, приемам", шегува се испанецът на въпроса дали му е дал одобрението си да има връзка с дъщеря му.

В момента Бандерас участва в мюзикъла на Бродуей A chorus line, поставен в Teatro Soho в Малага. Той е режисьор и актьор в една от творбите, които най-много искал да постави в родния си град. Освен това търси и меценати в културните среди на града, защото вярва, че в Андалусия има много талантливи младежи.

За участието си във филма на Педро Алмодовар "Болка и слава" (Pain and glory), критиците го поставят сред фаворитите за предстоящите награди "Гоя" и дори за "Оскарите". Самият Бандерас скромно споделя, че все още не е номиниран и не може да твърди, че със сигурност ще спечели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама