Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7666899 www.bgdnes.bg

Рейки лечителят Стайко Стайков: Излекувах няколко човека от рак

Болестта се появява при тъжни хора, недоволни от живота

Кой е той

Рейки мастър Стайко Стайков се занимава повече от 23 години с алтернативно лечение. Той е бивш военен пилот, работил е и като инженер. Обучавал се по света и у нас във всички степени на енергийна хармонизация на душата и тялото - рейки. Има завършени 9 степени за лечител при духовните учители - Вили Фрефел, Самир Кале и Алексей Шадрин. За себе си казва, че никога не е боледувал.

- Г-н Стайков, как открихте способностите си да лекувате по нетрадиционен начин?

Реклама

- Имах лек здравословен проблем и отидох да го реша при нетрадиционно лекуващ лекар. След като ми помогна, той ми обясни, че аз самият имам силна енергия и дарба да започна да помагам на хората. След това започнах да търся литература, която в началото на 90-те бе изключително оскъдна. Практичен човек съм, занимавал съм се и с физика на електричеството, отговорил съм си на хиляди въпроси за енергията на човешкото тяло, за енергийните ни центрове, които са т.нар. преобразуватели на космическите центрове у нас и са напълно зависими от нашето съзнание и мозък. Тренирал съм себе си дълго време, но в началото започнах да помагам първо на близките си, а след това и на други хора, които мълвата изпращаше при мен за помощ.

- Работили сте последователно с различни учители, за да увеличите енергията, с която лекувате.

- Точно така. Първоначално бях на уроци в Базел, Швейцария, при Вили Фефел. Той е идвал и тук в България. От него получих първите шест степени на рейки. Това е система, разработена през 1922 г. от японския будист Микао Усуи, чрез която "предаваш" енергия, с която хармонизираш здравословно човекът, като помагаш на болния му орган. Рейки майсторите използваме техника, която се постига чрез полагане на длани върху проблемното място. Истината за болестите е точно такава - липсва енергия в определен орган, а когато го балансираш, той оздравява. Т.е., когато аурата ни е в дисбаланс, това се отразява негативно и на физическото ни тяло. Следващият ми учител бе една българка, която живее в Бразилия - Елисавета Александрова. При нея учих малко. Впоследствие се записах при учителя от Индия - д-р Самир Кале, който е Нобелов лауреат. При него учих няколко нива на рейки - омни и дивия сутра. Ползвам ги вече повече от 11 години. При тези методи за кратко време се излива огромно количество енергия в човешкия организъм, а сеансът трае седем минути, за разлика от обикновеното рейки, което може да продължи и с часове. Индиго методът е при следващия ми учител - д-р Алексей Шадрин. И при него съм учил няколко години. Методът индиго ни хармонизира, за да сме готови за новия квантов енергиен скок, който Вселената направи през 2017 година. Последният беше през 2012 г., когато много хора смятаха, че ще настъпи краят на света. Чрез този индиго метод разбрах, че вече има четири нови енергийни центъра у човека, които вибрират с нова честота. Обучих се, след което се занимавах и с прана лечение. От него пък използвам Божествения метод за колективно лечение.

- Учили сте много неща, по медиите обяснихте, че имате големи успехи, като прилагате квантовата синхронизация, обяснете.

- Това е метод на "ремонт" на енергийната матрица на човека. Енергийната ни матрица е повредена от начина ни на мислене, взаимоотношения, въздух, храна и т.н. След прилагането на тази матрица става възстановяване на субатомно ниво на ниво квант на енергията на човека и от там започва бърз процес на възстановяване.

- Странно е това, което говорите, но е ясно, че можете да си го обясните с дипломата на инженер.

Реклама

- Да. Имам обяснение на всички процеси и методи, в които съм се обучавал, и знам, че те дават резултат. Едно от нещата, с които също се занимавам, е т.нар. регресия, както психолозите го наричат - "връщане към живота ни от детството или в минал живот". Чрез този метод може да се премахне проблемът, който човекът е изживял, за да му се получи този стрес, който го е разболял. Дори мога да кажа с точност в кой месец е получен този срив на определен орган. При децата този метод безпогрешно действа. Ще ви дам пример. Имам случай на дете, което е мой пациент и е на една годинка. Майка му преживява стрес, докато е бременна, ражда се детето и прави инсулт с тежки последствия. Аз вече го хармонизирам повече от година и, слава Богу, то почти напълно се възстанови. Остана ни само зрението, защото в момента вижда фигури. Създал съм си собствена матрица и чрез всичко, което знам като методи за лечение, помагам на хората. Когато с единия метод не става, другият води до лечение на болния.

- Чрез квантовата синхронизация можете ли да предсказвате бъдещи събития?

- Да. Имал съм случаи на хора, на които им предстои интервю за работа и съм давал точните насоки как ще се случи това и на какво да наблегнат. Създал съм собствен метод на матрица, в която "вкарвам" човека и избирам по какъв начин да го лекувам в зависимост от неговите реакции. Случвало се е хората да треперят, да се люлеят, да плачат...

- Кой е последният ви случай на излекуван човек?

- Всичко може да се лекува, стига да е навреме. Но ако човекът не желае или не осъзнае, че трябва да вярва на лечителя, няма да се получи. Не мога да лекувам крайните състояния на онкологични заболявания след намеса на хирурзите и въобще патологични промени, на които няма как да се въздейства. 85% от хората ги лекувам. Много странни болести има напоследък. Последно например една жена ми се оплакваше, че всяка нощ става по шест пъти да се храни, успяхме до месец да ги сведем тези ставания до два пъти на нощ. Но и друго - странна е появата на кисти у 2-годишно дете например. Постоянно му се появяват, оперират го и те след известно време пак излизат. След моята намеса вече няколко години няма и помен от кистите.

- При автоимунни заболявания помагате ли?

- Да. Рейки 8 и 9 степен, която съм получил от Алексей Шадрин, се занимава само с тежките заболявания, както и с автоимунните процеси, генетичните проблеми и зависимостите. Имам в опита си излекувани няколко човека от рак. Първият е туморно образувание в мозъка в начална фаза без намеса на лекарите. Използвах тези високи степени на рейки и успях чрез доказателство от скенер, направен от медици, да стопя тумор от 4 см до 4 мм. Човекът замина за Турция, там видяха как се е свил десет пъти туморът, а лекарите не можеха да повярват. Започнахме работа с този пациент и от разстояние. Докторите му вливат сода венозно за 24 часа с една химиотерапия, а аз го лекувам от разстояние. Получи ни се положителен резултат и човекът вече е добре. Имам и други случай на излекувани - туморно образувание в дебелото черво, както и тумори в бъбрека.

- Как си обяснявате бума на автоимунни заболявания?

- Разбира се, на първо място е многото стрес, който създава поле около физическото тяло, което служи като чадър и закрива енергийния център на човека. Така органите му не могат да работят правилно и се получава заболяването. Обикновено за 15 сеанса при мен хармонизацията се усеща веднага. Иначе бумът на онкологичните заболявания си обяснявам с поне пет-шест натрупани причини, за да се стигне до рак. Това са тъжни хора, преживели стрес продължително време, обикновено негативно настроени към живота.

- Помагате и на недоносени деца.

- Да. Смятам, че тук мога да се похваля със 100% помощ. Имах няколко пациенти близнаци и други бебета, родени преждевременно. Лекарите установяват за тях недоразвитост на белите дробове, от кувьозите им се получават проблеми с очите или с мозъка. Ще се радвам да ми се обадят родители с подобни проблемни деца, защото мога да съм им изключително полезен.

- Г-н Стайков, как се защитавате от отрицателната енергия на пациентите?

- Не се уморявам, защото не работя с личната си енергия. Настройките, които съм получил от рейки и всички останали методиь ме превръщат в проводник. Пускам енергията през сърдечната си чакра и тя се излъчва от дланите ми. Затова не се изтощавам, а колкото повече работя с хората, толкова повече енергия ми се дава.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" на www.trud.cc

Телефон за връзка с рейки

майстора - 0888 521 789

Реклама
Реклама
Реклама