Рейки лечителят Стайко Стайков: Излекувах няколко човека от рак

Приятел
Автор: Лили Ангелова

Рейки лечителят Стайко Стайков:
Излекувах няколко човека от рак

Болестта се появява при тъжни хора, недоволни от живота

Кой е той

Рейки мастър Стайко Стайков се занимава повече от 23 години с алтернативно лечение. Той е бивш военен пилот, работил е и като инженер. Обучавал се по света и у нас във всички степени на енергийна хармонизация на душата и тялото - рейки. Има завършени 9 степени за лечител при духовните учители - Вили Фрефел, Самир Кале и Алексей Шадрин. За себе си казва, че никога не е боледувал.

- Г-н Стайков, как открихте способностите си да лекувате по нетрадиционен начин?

- Имах лек здравословен проблем и отидох да го реша при нетрадиционно лекуващ лекар. След като ми помогна, той ми обясни, че аз самият имам силна енергия и дарба да започна да помагам на хората. След това започнах да търся литература, която в началото на 90-те бе изключително оскъдна. Практичен човек съм, занимавал съм се и с физика на електричеството, отговорил съм си на хиляди въпроси за енергията на човешкото тяло, за енергийните ни центрове, които са т.нар. преобразуватели на космическите центрове у нас и са напълно зависими от нашето съзнание и мозък. Тренирал съм себе си дълго време, но в началото започнах да помагам първо на близките си, а след това и на други хора, които мълвата изпращаше при мен за помощ.

- Работили сте последователно с различни учители, за да увеличите енергията, с която лекувате.

- Точно така. Първоначално бях на уроци в Базел, Швейцария, при Вили Фефел. Той е идвал и тук в България. От него получих първите шест степени на рейки. Това е система, разработена през 1922 г. от японския будист Микао Усуи, чрез която "предаваш" енергия, с която хармонизираш здравословно човекът, като помагаш на болния му орган. Рейки майсторите използваме техника, която се постига чрез полагане на длани върху проблемното място. Истината за болестите е точно такава - липсва енергия в определен орган, а когато го балансираш, той оздравява. Т.е., когато аурата ни е в дисбаланс, това се отразява негативно и на физическото ни тяло. Следващият ми учител бе една българка, която живее в Бразилия - Елисавета Александрова. При нея учих малко. Впоследствие се записах при учителя от Индия - д-р Самир Кале, който е Нобелов лауреат. При него учих няколко нива на рейки - омни и дивия сутра. Ползвам ги вече повече от 11 години. При тези методи за кратко време се излива огромно количество енергия в човешкия организъм, а сеансът трае седем минути, за разлика от обикновеното рейки, което може да продължи и с часове. Индиго методът е при следващия ми учител - д-р Алексей Шадрин. И при него съм учил няколко години. Методът индиго ни хармонизира, за да сме готови за новия квантов енергиен скок, който Вселената направи през 2017 година. Последният беше през 2012 г., когато много хора смятаха, че ще настъпи краят на света. Чрез този индиго метод разбрах, че вече има четири нови енергийни центъра у човека, които вибрират с нова честота. Обучих се, след което се занимавах и с прана лечение. От него пък използвам Божествения метод за колективно лечение.

- Учили сте много неща, по медиите обяснихте, че имате големи успехи, като прилагате квантовата синхронизация, обяснете.

- Това е метод на "ремонт" на енергийната матрица на човека. Енергийната ни матрица е повредена от начина ни на мислене, взаимоотношения, въздух, храна и т.н. След прилагането на тази матрица става възстановяване на субатомно ниво на ниво квант на енергията на човека и от там започва бърз процес на възстановяване.

- Странно е това, което говорите, но е ясно, че можете да си го обясните с дипломата на инженер.

- Да. Имам обяснение на всички процеси и методи, в които съм се обучавал, и знам, че те дават резултат. Едно от нещата, с които също се занимавам, е т.нар. регресия, както психолозите го наричат - "връщане към живота ни от детството или в минал живот". Чрез този метод може да се премахне проблемът, който човекът е изживял, за да му се получи този стрес, който го е разболял. Дори мога да кажа с точност в кой месец е получен този срив на определен орган. При децата този метод безпогрешно действа. Ще ви дам пример. Имам случай на дете, което е мой пациент и е на една годинка. Майка му преживява стрес, докато е бременна, ражда се детето и прави инсулт с тежки последствия. Аз вече го хармонизирам повече от година и, слава Богу, то почти напълно се възстанови. Остана ни само зрението, защото в момента вижда фигури. Създал съм си собствена матрица и чрез всичко, което знам като методи за лечение, помагам на хората. Когато с единия метод не става, другият води до лечение на болния.

- Чрез квантовата синхронизация можете ли да предсказвате бъдещи събития?

- Да. Имал съм случаи на хора, на които им предстои интервю за работа и съм давал точните насоки как ще се случи това и на какво да наблегнат. Създал съм собствен метод на матрица, в която "вкарвам" човека и избирам по какъв начин да го лекувам в зависимост от неговите реакции. Случвало се е хората да треперят, да се люлеят, да плачат...

- Кой е последният ви случай на излекуван човек?

- Всичко може да се лекува, стига да е навреме. Но ако човекът не желае или не осъзнае, че трябва да вярва на лечителя, няма да се получи. Не мога да лекувам крайните състояния на онкологични заболявания след намеса на хирурзите и въобще патологични промени, на които няма как да се въздейства. 85% от хората ги лекувам. Много странни болести има напоследък. Последно например една жена ми се оплакваше, че всяка нощ става по шест пъти да се храни, успяхме до месец да ги сведем тези ставания до два пъти на нощ. Но и друго - странна е появата на кисти у 2-годишно дете например. Постоянно му се появяват, оперират го и те след известно време пак излизат. След моята намеса вече няколко години няма и помен от кистите.

- При автоимунни заболявания помагате ли?

- Да. Рейки 8 и 9 степен, която съм получил от Алексей Шадрин, се занимава само с тежките заболявания, както и с автоимунните процеси, генетичните проблеми и зависимостите. Имам в опита си излекувани няколко човека от рак. Първият е туморно образувание в мозъка в начална фаза без намеса на лекарите. Използвах тези високи степени на рейки и успях чрез доказателство от скенер, направен от медици, да стопя тумор от 4 см до 4 мм. Човекът замина за Турция, там видяха как се е свил десет пъти туморът, а лекарите не можеха да повярват. Започнахме работа с този пациент и от разстояние. Докторите му вливат сода венозно за 24 часа с една химиотерапия, а аз го лекувам от разстояние. Получи ни се положителен резултат и човекът вече е добре. Имам и други случай на излекувани - туморно образувание в дебелото черво, както и тумори в бъбрека.

- Как си обяснявате бума на автоимунни заболявания?

- Разбира се, на първо място е многото стрес, който създава поле около физическото тяло, което служи като чадър и закрива енергийния център на човека. Така органите му не могат да работят правилно и се получава заболяването. Обикновено за 15 сеанса при мен хармонизацията се усеща веднага. Иначе бумът на онкологичните заболявания си обяснявам с поне пет-шест натрупани причини, за да се стигне до рак. Това са тъжни хора, преживели стрес продължително време, обикновено негативно настроени към живота.

- Помагате и на недоносени деца.

- Да. Смятам, че тук мога да се похваля със 100% помощ. Имах няколко пациенти близнаци и други бебета, родени преждевременно. Лекарите установяват за тях недоразвитост на белите дробове, от кувьозите им се получават проблеми с очите или с мозъка. Ще се радвам да ми се обадят родители с подобни проблемни деца, защото мога да съм им изключително полезен.

- Г-н Стайков, как се защитавате от отрицателната енергия на пациентите?

- Не се уморявам, защото не работя с личната си енергия. Настройките, които съм получил от рейки и всички останали методиь ме превръщат в проводник. Пускам енергията през сърдечната си чакра и тя се излъчва от дланите ми. Затова не се изтощавам, а колкото повече работя с хората, толкова повече енергия ми се дава.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" на www.trud.cc

Телефон за връзка с рейки

майстора - 0888 521 789

Карабинер награбил Райна Кабаиванска

Карабинер награбил Райна Кабаиванска

От никого не се плаши и притеснява Райна Кабаиванска. Оперната ни певица си позволява дори да удари италиански карабинер. Случката датира отпреди повече от 50 години. Но Кабаиванска чак сега призна за действията си. "Бях в Милано. По петите ми беше тръгнал местен карабинер. Работата му бе да ме следи, когато пристигнах от режима в България.

50 лв. за спален комплект с лика на Левски

50 лв. за спален комплект с лика на Левски

Спални комплекти с ликовете на Ботев и Левски разгневиха социалните мрежи. Спалното бельо не е особено евтино - за да спиш с великите ни национални герои, се искат 50 лв. Комплектите се предлагат редом до тези с щампата на футболистите Роналдо и Неймар. Стотици възмутени коментари заляха социалните мрежи заради гаврата с най-великите от историята

Костенурка нинджа геройски оцеля

Костенурка нинджа геройски оцеля

Животното е с тежки травми, но след операция се възстановява  Българска костенурка оцеля геройски след ужасни рани. Влечугото е намерено с изпотрошена коруба, кървящо и почти никой не вярва, че ще оживее. Въпреки това Проходин, както е името на костенурката, успява да се пребори за живота си. Заради здравия си дух и визията,

Джонсън постигна споразумение с ЕС, но не е сигурно дали то няма да бъде отхвърлено от британския парламент

Джонсън постигна споразумение с ЕС, но не е сигурно дали то няма да бъде отхвърлено от британския парламент

Сделката за Брекзита беше сключена вчера сутринта в Брюксел, след две нощи на дискусии, за да се избегне катастрофално излизане на Великобритания от ЕС без споразумение, пише френският в. "Либерасион", цитиран от БТА.  Въпреки че ЕС направи жест, подновявайки преговорите по споразумение, което обявяваше за окончателно от 25 ноември миналата година

Мнения

Споделете

CAPTCHA изображение

Най-четени

Мария по дантелки из улиците

Мария по дантелки из улиците

По дантелени черни чорапи, високи токове, шлиферче, което едва прикрива задните й части, и разкопчана до пъпа блуза се пусна Мара Отварачката из софийските улици. Певицата беше помъкнала със себе си чанта с гримове и помади, с които явно не се разделя. Очакваме скоро Мария да тръгне съвсем без дрехи.

Нов танц в непоказвано видео на Боби Михайлов от яка сватба (Видео)

Нов танц в непоказвано видео на Боби Михайлов от яка сватба (Видео)

След Преслава се кърши и на гръцко Нови танцови стъпки е усвоил Боби Михайлов, става ясно от видеоклип, изпратен до редакцията. В непоказвания досега запис се виждат нови култови движения на футболния бос. През 2012 г. Боби стана известен с уникален танц по ритмите на парчето на Преслава "Като за финал".

Модел събра очите на минувачи

Модел събра очите на минувачи

Фотосесия на модел събра очите на минувачите до известен столичен мол. В ролята на импровизирана съблекалня се превърна колата на моделката, която сменяше тоалетите на самата улица и предизвика фурор сред преминаващите покрай автомобилът и

Джена крие сребърни грейпфрути в пазвата

Джена крие сребърни грейпфрути в пазвата

"Сребърни ята" не, ами направо "Сребърни грейпфрути" е положението! Джена ги стисна, притисна и те изскочиха - нещата, дето крие в пазвата! В сребърните одежди на Снежанка се появи чалгаджийката на сцената през уикенда и вдигна във въздуха всичко живо. Сребристосивото й бюстие привлече погледите на купонджиите и не им даде покой.

Бербо сменя Боби!

Бербо сменя Боби!

Потърсете ме да ви оправя футбола, каза голмайсторът преди почти 10 години Димитър Бербатов може да замени Борислав Михайлов начело на Българския футболен съюз. Бившият голмайстор на националния отбор и на "Манчестър Юнайтед" е с най-големи шансове да поеме управлението на футбола ни, научи "България Днес" от свои източници.

Калканджиева се подиграва с цяла България

Калканджиева се подиграва с цяла България

"Чух, че в София е много студено! А пък ние отиваме на плаж в Капри! Целуваме ви!", гаври се Жени Калканджиева с ниските температури, които обхванаха цялата страна в последните дни. Скандалната миска е в Италия на женско море с приятелки и се отдава на голяма забава далеч от

Ето го петорния килър от Чикаго

Ето го петорния килър от Чикаго

Кристоф Марек е обвиненият за петорното убийство в Чикаго, научи "България Днес".  Трима българи,  американец и полякиня бяха застреляни в дома си в Чикаго, докато вечеряли. Инцидентът станал в събота около 17,30 часа в апартамента на семейството на улица „Уест Ървинг Парк” в Чикаго. Според полицията в Чикаго убиецът е 67-годишен мъж,

Боби Михайлов хвърли оставка!

Боби Михайлов хвърли оставка!

Президентът на Българския футболен съюз най-накрая хвърли оставка! Тя ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет. Извънредното заседание ще се проведе в петък от 14:00 часа на базата в Бояна. "След дългите години, прекарани на поста, и с множеството си контакти на високо международно ниво,

Бившата на Балотели и Роналдиньо: Дрогираха ме!

Бившата на Балотели и Роналдиньо: Дрогираха ме!

Бившата половинка на Марио Балотели и Роналдиньо - Сара Томази, се завръща в телевизията. Тя се бе покрила за няколко месеца. Оказа се, че през това време се е лекувала. Дамата, която изгря в няколко порнофилма, е била пристрастена към наркотиците. Злоупотребявала е и с алкохола. Томази се изповяда в едно от най-гледаните предавания в Италия

Лопес прости на Икарди за Уанда

Лопес прости на Икарди за Уанда

Нападателят на "Кротоне" Макси Лопес се отърси от омразата към Мауро Икарди. Той протегна ръка за помирение към бившия си най-добър приятел, който преди няколко години му открадна съпругата. Фаталната Уанда Нара изневери, а по-късно и заряза мъжа си заради авера му. Оттогава Лопес бе в непрестанна война с двамата предатели

Най-коментирани

Калканджиева се подиграва с цяла България

Калканджиева се подиграва с цяла България

"Чух, че в София е много студено! А пък ние отиваме на плаж в Капри! Целуваме ви!", гаври се Жени Калканджиева с ниските температури, които обхванаха цялата страна в последните дни. Скандалната миска е в Италия на женско море с приятелки и се отдава на голяма забава далеч от

Мария по дантелки из улиците

Мария по дантелки из улиците

По дантелени черни чорапи, високи токове, шлиферче, което едва прикрива задните й части, и разкопчана до пъпа блуза се пусна Мара Отварачката из софийските улици. Певицата беше помъкнала със себе си чанта с гримове и помади, с които явно не се разделя. Очакваме скоро Мария да тръгне съвсем без дрехи.

Нов танц в непоказвано видео на Боби Михайлов от яка сватба (Видео)

Нов танц в непоказвано видео на Боби Михайлов от яка сватба (Видео)

След Преслава се кърши и на гръцко Нови танцови стъпки е усвоил Боби Михайлов, става ясно от видеоклип, изпратен до редакцията. В непоказвания досега запис се виждат нови култови движения на футболния бос. През 2012 г. Боби стана известен с уникален танц по ритмите на парчето на Преслава "Като за финал".

Боби Михайлов хвърли оставка!

Боби Михайлов хвърли оставка!

Президентът на Българския футболен съюз най-накрая хвърли оставка! Тя ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет. Извънредното заседание ще се проведе в петък от 14:00 часа на базата в Бояна. "След дългите години, прекарани на поста, и с множеството си контакти на високо международно ниво,

Модел събра очите на минувачи

Модел събра очите на минувачи

Фотосесия на модел събра очите на минувачите до известен столичен мол. В ролята на импровизирана съблекалня се превърна колата на моделката, която сменяше тоалетите на самата улица и предизвика фурор сред преминаващите покрай автомобилът и

Турците козируват за агресията

Турците козируват за агресията

Футболните правилници забраняват политически жестове Футболистите на турския национален отбор козируваха на "Стад де Франс" и с това си действие смутиха Европа, а после стигнаха до 1:1. Никой официално не призна защо е било това действие, но се появи в европейските медии версията, че те поздравяват президента Реджеп Ердоган и изказват подкрепа за

Бойко Борисов: Михайлов, подай оставка!

Бойко Борисов: Михайлов, подай оставка!

Премиерът на България Бойко Борисов удари по масата! Той също не издържа на изключително слабите резултати на националния отбор в последните години и реши да предприеме крути мерки. "Призовавам Борислав Михайлов незабавно да си подаде оставката като президент на Българския футболен съюз! След вчерашната позорна загуба на българския национален

Глиган наръга ловец

Глиган наръга ловец

Напук на чумата удрят грамадни прасета Глиган наръга ловец и едва не го остави на място. Все пак авджията успял да гръмне дивото прасе и след лекарска намеса е бил спасен. Случката, която на косъм се е разминала от трагедия, се разиграва край родопското село Черноочене. Прасето луднало, след като било ранено, и намушкало авджията.

Бербатов: Бях артист

Бербатов: Бях артист

Отказалият се от футбола миналия месец бивш капитан на България Димитър Бербатов се изказа по адрес на анализаторите, които го описваха като муден и мързелив на терена. "Бях артист на терена - заяви той. - В началото не го осъзнавах, но за мен беше важно да правя нещо различно. Ако ме гледаш, със сигурност няма да заспиш или да смениш канала на

Фицата: Да се пее с маска е тежко

Фицата: Да се пее с маска е тежко

"Тежко е да се пее с маска." Това обясни Филип Аврамов, който бе част от шоуто "Маскираният певец" Фицата се криеше умело в образа на бика, но зрителите решиха, че е време да се покаже кой всъщност стои зад маската. Единствен от четиримата детективи Ники Кънчев успя да познае кой е в образа на Бика. "Това е истинско предизвикателство.

Състоянието на Стефан Данаилов се подобрило частично

Състоянието на Стефан Данаилов се подобрило частично

Продължава битката за живота на филмовата легенда Стефан Данаилов. Все още лекарите от ВМА не съобщават официално подробности за лечението на актьора. Има частично подобрение в състоянието му, предаде NOVA. Той вече диша самостоятелно, макар и с помощ. Общото му състояние обаче остава критично. На Данаилов са направени много изследвания

Зоопаркът в Париж представи слузесто същество със 720 пола

Зоопаркът в Париж представи слузесто същество със 720 пола

Същество със 720 пола стана сензация в Париж. Многоглавата слуз е жълта на цвят разновидност на слузестата плесен. Прилича на гъба, но се държи като животно, разказва NOVA. Живият организъм няма уста, стомах или очи, но притежава способността да открива и преработва храна. Създанието може да пълзи със скорост до 4 см/ч

САЩ и Турция са договорили прекратяване на огъня в Сирия

САЩ и Турция са договорили прекратяване на огъня в Сирия

Турция се е съгласила на петдневно прекратяване на огъня в Североизточна Сирия, което да позволи изтегляне на кюрдските сили, заяви вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс след разговори с турския президент Тайип Ердоган, предаде Ройтерс. Малко преди това американският президент Доналд Тръмп написа в Туитър, че има "страхотни добри новини от Турция"

Доведеният син на Стефан Данаилов: В кома е, за да не се мъчи

Доведеният син на Стефан Данаилов: В кома е, за да не се мъчи

Трудно дишаше и се наложи на апаратно дишане да го сложат. По лекарски избор го сложиха и в медикаментозна кома, иначе той си беше в съзнание. Явно, за да не се мъчи, не знам. Това сподели доведеният син на Стефан Данаилов - Росен Цанков, за състоянието на актьора. Той говори с журналисти пред Военномедицинска академия,

Мария по дантелки из улиците

Мария по дантелки из улиците

По дантелени черни чорапи, високи токове, шлиферче, което едва прикрива задните й части, и разкопчана до пъпа блуза се пусна Мара Отварачката из софийските улици. Певицата беше помъкнала със себе си чанта с гримове и помади, с които явно не се разделя. Очакваме скоро Мария да тръгне съвсем без дрехи.

Близките на Стефан Данаилов се надяват днес да бъде екстубиран

Близките на Стефан Данаилов се надяват днес да бъде екстубиран

Стефан Данаилов диша самостоятелно, макар да е интубиран, научи "24 часа" от негови близки. Дишането му се подпомага от апарат, без да е напълно изкуствено, за което е необходимо да се направи дупка в трахеята му, т. нар. трахеостома. Близките му очакват днес да бъде екстубиран, т. е. да се извади тръбата от гърлото му

Бившата на Балотели и Роналдиньо: Дрогираха ме!

Бившата на Балотели и Роналдиньо: Дрогираха ме!

Бившата половинка на Марио Балотели и Роналдиньо - Сара Томази, се завръща в телевизията. Тя се бе покрила за няколко месеца. Оказа се, че през това време се е лекувала. Дамата, която изгря в няколко порнофилма, е била пристрастена към наркотиците. Злоупотребявала е и с алкохола. Томази се изповяда в едно от най-гледаните предавания в Италия

Лопес прости на Икарди за Уанда

Лопес прости на Икарди за Уанда

Нападателят на "Кротоне" Макси Лопес се отърси от омразата към Мауро Икарди. Той протегна ръка за помирение към бившия си най-добър приятел, който преди няколко години му открадна съпругата. Фаталната Уанда Нара изневери, а по-късно и заряза мъжа си заради авера му. Оттогава Лопес бе в непрестанна война с двамата предатели

Елтън Джон: Римейкът на "Цар Лъв" няма същото въздействие като първата версия

Елтън Джон: Римейкът на "Цар Лъв" няма същото въздействие като първата версия

Световноизвестният британски певец и музикант Елтън Джон не харесал римейка на "Цар Лъв", защото саундтракът към лентата се оказал несполучлив, пише Контактмюзик. По думите на сър Елтън новият филм бил за него "едно голямо разочарование". Сайтът припомня, че музикантът композира и изпълни песни в оригиналната анимационна версия от 1994 година

Стефан Данаилов с хипостатична пневмония и полиорганна недостатъчност

Стефан Данаилов с хипостатична пневмония и полиорганна недостатъчност

Любимият актьор Стефан Данаилов вероятно има хипостатична пневмония, която е довела до полиорганна недостатъчност и затова се е наложило да бъде на асистирана вентилация, предполагат лекари, които чуха за влошеното му състояние. От ВМА официално категорично отказват каквато и да е било информация за състоянието му, тъй като това е лична информация.