Рейки лечителят Стайко Стайков: Излекувах няколко човека от рак

Приятел
Автор: Лили Ангелова

Рейки лечителят Стайко Стайков:
Излекувах няколко човека от рак

Болестта се появява при тъжни хора, недоволни от живота

Кой е той

Рейки мастър Стайко Стайков се занимава повече от 23 години с алтернативно лечение. Той е бивш военен пилот, работил е и като инженер. Обучавал се по света и у нас във всички степени на енергийна хармонизация на душата и тялото - рейки. Има завършени 9 степени за лечител при духовните учители - Вили Фрефел, Самир Кале и Алексей Шадрин. За себе си казва, че никога не е боледувал.

- Г-н Стайков, как открихте способностите си да лекувате по нетрадиционен начин?

- Имах лек здравословен проблем и отидох да го реша при нетрадиционно лекуващ лекар. След като ми помогна, той ми обясни, че аз самият имам силна енергия и дарба да започна да помагам на хората. След това започнах да търся литература, която в началото на 90-те бе изключително оскъдна. Практичен човек съм, занимавал съм се и с физика на електричеството, отговорил съм си на хиляди въпроси за енергията на човешкото тяло, за енергийните ни центрове, които са т.нар. преобразуватели на космическите центрове у нас и са напълно зависими от нашето съзнание и мозък. Тренирал съм себе си дълго време, но в началото започнах да помагам първо на близките си, а след това и на други хора, които мълвата изпращаше при мен за помощ.

- Работили сте последователно с различни учители, за да увеличите енергията, с която лекувате.

- Точно така. Първоначално бях на уроци в Базел, Швейцария, при Вили Фефел. Той е идвал и тук в България. От него получих първите шест степени на рейки. Това е система, разработена през 1922 г. от японския будист Микао Усуи, чрез която "предаваш" енергия, с която хармонизираш здравословно човекът, като помагаш на болния му орган. Рейки майсторите използваме техника, която се постига чрез полагане на длани върху проблемното място. Истината за болестите е точно такава - липсва енергия в определен орган, а когато го балансираш, той оздравява. Т.е., когато аурата ни е в дисбаланс, това се отразява негативно и на физическото ни тяло. Следващият ми учител бе една българка, която живее в Бразилия - Елисавета Александрова. При нея учих малко. Впоследствие се записах при учителя от Индия - д-р Самир Кале, който е Нобелов лауреат. При него учих няколко нива на рейки - омни и дивия сутра. Ползвам ги вече повече от 11 години. При тези методи за кратко време се излива огромно количество енергия в човешкия организъм, а сеансът трае седем минути, за разлика от обикновеното рейки, което може да продължи и с часове. Индиго методът е при следващия ми учител - д-р Алексей Шадрин. И при него съм учил няколко години. Методът индиго ни хармонизира, за да сме готови за новия квантов енергиен скок, който Вселената направи през 2017 година. Последният беше през 2012 г., когато много хора смятаха, че ще настъпи краят на света. Чрез този индиго метод разбрах, че вече има четири нови енергийни центъра у човека, които вибрират с нова честота. Обучих се, след което се занимавах и с прана лечение. От него пък използвам Божествения метод за колективно лечение.

- Учили сте много неща, по медиите обяснихте, че имате големи успехи, като прилагате квантовата синхронизация, обяснете.

- Това е метод на "ремонт" на енергийната матрица на човека. Енергийната ни матрица е повредена от начина ни на мислене, взаимоотношения, въздух, храна и т.н. След прилагането на тази матрица става възстановяване на субатомно ниво на ниво квант на енергията на човека и от там започва бърз процес на възстановяване.

- Странно е това, което говорите, но е ясно, че можете да си го обясните с дипломата на инженер.

- Да. Имам обяснение на всички процеси и методи, в които съм се обучавал, и знам, че те дават резултат. Едно от нещата, с които също се занимавам, е т.нар. регресия, както психолозите го наричат - "връщане към живота ни от детството или в минал живот". Чрез този метод може да се премахне проблемът, който човекът е изживял, за да му се получи този стрес, който го е разболял. Дори мога да кажа с точност в кой месец е получен този срив на определен орган. При децата този метод безпогрешно действа. Ще ви дам пример. Имам случай на дете, което е мой пациент и е на една годинка. Майка му преживява стрес, докато е бременна, ражда се детето и прави инсулт с тежки последствия. Аз вече го хармонизирам повече от година и, слава Богу, то почти напълно се възстанови. Остана ни само зрението, защото в момента вижда фигури. Създал съм си собствена матрица и чрез всичко, което знам като методи за лечение, помагам на хората. Когато с единия метод не става, другият води до лечение на болния.

- Чрез квантовата синхронизация можете ли да предсказвате бъдещи събития?

- Да. Имал съм случаи на хора, на които им предстои интервю за работа и съм давал точните насоки как ще се случи това и на какво да наблегнат. Създал съм собствен метод на матрица, в която "вкарвам" човека и избирам по какъв начин да го лекувам в зависимост от неговите реакции. Случвало се е хората да треперят, да се люлеят, да плачат...

- Кой е последният ви случай на излекуван човек?

- Всичко може да се лекува, стига да е навреме. Но ако човекът не желае или не осъзнае, че трябва да вярва на лечителя, няма да се получи. Не мога да лекувам крайните състояния на онкологични заболявания след намеса на хирурзите и въобще патологични промени, на които няма как да се въздейства. 85% от хората ги лекувам. Много странни болести има напоследък. Последно например една жена ми се оплакваше, че всяка нощ става по шест пъти да се храни, успяхме до месец да ги сведем тези ставания до два пъти на нощ. Но и друго - странна е появата на кисти у 2-годишно дете например. Постоянно му се появяват, оперират го и те след известно време пак излизат. След моята намеса вече няколко години няма и помен от кистите.

- При автоимунни заболявания помагате ли?

- Да. Рейки 8 и 9 степен, която съм получил от Алексей Шадрин, се занимава само с тежките заболявания, както и с автоимунните процеси, генетичните проблеми и зависимостите. Имам в опита си излекувани няколко човека от рак. Първият е туморно образувание в мозъка в начална фаза без намеса на лекарите. Използвах тези високи степени на рейки и успях чрез доказателство от скенер, направен от медици, да стопя тумор от 4 см до 4 мм. Човекът замина за Турция, там видяха как се е свил десет пъти туморът, а лекарите не можеха да повярват. Започнахме работа с този пациент и от разстояние. Докторите му вливат сода венозно за 24 часа с една химиотерапия, а аз го лекувам от разстояние. Получи ни се положителен резултат и човекът вече е добре. Имам и други случай на излекувани - туморно образувание в дебелото черво, както и тумори в бъбрека.

- Как си обяснявате бума на автоимунни заболявания?

- Разбира се, на първо място е многото стрес, който създава поле около физическото тяло, което служи като чадър и закрива енергийния център на човека. Така органите му не могат да работят правилно и се получава заболяването. Обикновено за 15 сеанса при мен хармонизацията се усеща веднага. Иначе бумът на онкологичните заболявания си обяснявам с поне пет-шест натрупани причини, за да се стигне до рак. Това са тъжни хора, преживели стрес продължително време, обикновено негативно настроени към живота.

- Помагате и на недоносени деца.

- Да. Смятам, че тук мога да се похваля със 100% помощ. Имах няколко пациенти близнаци и други бебета, родени преждевременно. Лекарите установяват за тях недоразвитост на белите дробове, от кувьозите им се получават проблеми с очите или с мозъка. Ще се радвам да ми се обадят родители с подобни проблемни деца, защото мога да съм им изключително полезен.

- Г-н Стайков, как се защитавате от отрицателната енергия на пациентите?

- Не се уморявам, защото не работя с личната си енергия. Настройките, които съм получил от рейки и всички останали методиь ме превръщат в проводник. Пускам енергията през сърдечната си чакра и тя се излъчва от дланите ми. Затова не се изтощавам, а колкото повече работя с хората, толкова повече енергия ми се дава.

За поръчка на книгата "Лечителите на България" на www.trud.cc

Телефон за връзка с рейки

майстора - 0888 521 789

Кичка плаче за България

Кичка плаче за България

За първи път от години Кичка Бодурова няма да се прибере в родината заради пандемията. Певицата сподели с болка, че това е изключително тежко решение, което е взела, за да е отговорна най-вече към близките си. "Скъпи мои, от 1994 г. не съм пропуснала година да не се върна в България - 25 години. Имаше и такива

Ивайло Калоянчев започна ремонт

Ивайло Калоянчев започна ремонт

Ивайло Калоянчев използва времето на пандемията, за да ремонтира жилището си в Банкя. Пуснатият в отпуск актьор боядисва къщата и отвън, и отвътре, извършва и поправки по сградата. "Когато не съм с четката, мече или чук в ръка, помагам на жена ми в градината. Вече насадихме копър, магданоз, чушки и боб", сподели синът на Георги Калоянчев

Цонко Цонев: Ще го има Джулая в Тутракан!

Цонко Цонев: Ще го има Джулая в Тутракан!

"И тази година на 1 юли ще правим Джулайморнинг, но в Тутракан, както миналата. В момента обсъждам вариантите. Със сигурност пак ще поканим Джон Лоутън и Б.Т.Р. Политиците също са добре дошли." Това сподели бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, който премести традиционния музикален фестивал с посрещане на слънцето

Жената на Фицата иска пак в "Пирогов"

Жената на Фицата иска пак в "Пирогов"

За бившето си работно място се затъжи страхотната певица Севинч Ибрахим, жената до актьора Филип Аврамов. Сиси, както наричат сладураната, роди момиченце на Фицата и още е по майчинство. "Много ме си иска да съм с колегите в "Пирогов". Поздравявам другарчетата си с този трибагреник - тагна в публикацията си Севинч любимите си доктори - Грета

Най-четени

Андреа се пусна насинена

Андреа се пусна насинена

Със съмнителни белези, като от побой, се показа Андреа ! Чалга дивата изглежда е отнесла няколко тежки удара в лицето. От юмруците, устната на блондинката е подута и посинена. Не е ясно кой е извършителят на побоя над чалга фурията.  "Извинявай, че изкарах истината", пише Андреа под снимката, от която ясно си личи посинената й устна

29-годишната Милица Аргилова: Отстраниха гърдата ми, а се оказах без рак

29-годишната Милица Аргилова: Отстраниха гърдата ми, а се оказах без рак

Осакатиха ме и изгубих желание да живея Иво АНГЕЛОВ "Отстраниха дясната ми гърда, а се оказа, че нямам рак. Всичко се срина и изгубих желание да живея. Чувствах се и все още се чувствам непълноценна като човек и като жена." Емоционалната изповед пред "България Днес" е на 29-годишната Милица Аргилова от Русе

Розали смени Андреа в леглото на Кубрат

Розали смени Андреа в леглото на Кубрат

Кобрата купил апартамент на любовницата, която е собственик на агенция за имоти  Розали Петрова смени Андреа в леглото на боксьора Кубрат Пулев. Кобрата не само е мамел зад гърба й певицата, но дори си е купил апартамент заедно с тайнствената Розали в края на миналата година. Това твърди самата Андреа в пост

Николета изкара изолацията в Пирин

Николета изкара изолацията в Пирин

Коронавирусът явно уплаши сериозно Николета Лозанова. Плеймейтката избяга от София през почти целият период на извънредното положение в България. Още в първите дни тя и Николай Михайлов заедно с малката Никол се изнесоха от столицата, научи "България днес". Тримата и кученцето на дъщерята на Николета и Валери Божинов изкараха социалната изолация в

Детето чудо на чалгата – Никсън: От наркотиците няма лечение!

Детето чудо на чалгата – Никсън: От наркотиците няма лечение!

Заради дрогата попаднах в затвора, всеки ден се боря за това да бъда чист Като малък правих доста секс с какички Кой е той? Никола Праматаров е по-известен като детето чудо Никсън от зората на чалгата. Той изгрява едва 15-годишен през 90-те години. Тогава скандализира с текстовете си, в които пее за съученички, мацки, плейбой барове и купони

Денем мъж зъболекар, нощем - жена

Денем мъж зъболекар, нощем - жена

Моника е приел, че трябва да работи с пациенти въпреки вируса Виктория СТОЯНОВА Вечер в женски дрехи и с преобразена идентичност, а през деня зъболекар, който е на първа линия срещи коронавируса. Това е животът на драг куина (мъж, който се облича като жена - б.а) Моника Лока! "Делниците са за зъби, уикендите - за визии и гримове

Гага облече наша рокля

Гага облече наша рокля

Българският дизайнер Живомир Домусчиев е обличал Ел Фанинг и Дженифър Лопес Виктория СТОЯНОВА С уникално българско творение, поп величието Лейди Гага се появи в клипа към последната си песен, разбра "България днес". Парчето в колаборация с поп идолът Ариана Гранде излезе преди дни, а модни критици не пропуснаха да отбележат ексцентричното

РИАЛИТИ ГЕРОЙ СЪС СЕКСИ МАЦКА

РИАЛИТИ ГЕРОЙ СЪС СЕКСИ МАЦКА

Юлиян от "Игри на волята" шашна със секси мацка. Участникът в риалити предаването, излъчено наскоро по Нова Телевизия, бе "заловен" от "България Днес" по спортен екип в компанията на стройна мадама също в прилепнало трико, да карат колела из централните столични улици. Още в началото на формата Юлиян заяви

Кечист се дави в мъртво вълнение

Кечист се дави в мъртво вълнение

Безжизненото тяло на известния кечист Шад Гаспард е изхвърлено на брега на плажа Венис. Трагедия сполетява фамилията на Шад, когато той решава да влезе да плува заедно с 10 годишния си син и още няколко приятеля във водите на Тихия океан. Плувците попадат на силно мъртво вълнение. Детето на Шад успява да се отърве на косъм

Звездите проговориха и на Вихра

Звездите проговориха и на Вихра

Водещата завършва висшето си по специалността В нова творческа сфера влиза водещата и бивша съпруга на продуцента Иван Христов Вихра Петрова! А именно астрология. Водещата, която преди дни навърши 44 г., следва по специалността и съвсем скоро да завърши, като с нетърпение очаква да започне практиката си

Най-коментирани

Ефимова яхна фламинго

Ефимова яхна фламинго

Руската плувкиня Юлия Ефимова за пореден път зарадва с гореща снимка феновете си. Красавицата заголи дупе и яхна надуваемо фламинго в басейна си. Трикратната олимпийска медалистка отново е в перфектна форма, а към изваянити и задни части трудно някой може да има забележки. Рускинята бе особено активна по време на изолацията

Без секс за Иско

Без секс за Иско

Половинката на халфа на "Реал" (Мадрид) Иско Сара Саламо призна, че по време на бременността й двамата не са консумирали връзката си. Актрисата дари футболиста със син преди няколко месеца. "Докато бях бременна се мразехме и не правехме секс", призна Саламо. Наскоро испанската актриса издаде книга, която написа докато отглежда сина им

Райна по сутиен до кръст

Райна по сутиен до кръст

Певицата Райна ядоса немалка част от почитателите си, снимйки се до кръста на "Темошница" по спортен сутиен. Талантливата певица обикаля из България и радва феновете с фотоси от местата, които посещава. Този път хубавицата си навлече гнева на мнозина, тъй като е доста разголена и отнесе хейт, че не е подбрала подобаващи дрехи за мястото

Болт кръшка с модел

Болт кръшка с модел

Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт кръшка на приятелката си Каси Банет броени дни преди тя да му роди момиченце. Ямаецът е карал модела Шари Холидей да му праща свои голи снимки, докато неговата половинка е в болницата в очакане на раждането. Скандалните разкрития прави самата Шари пред британския таблоид “Сън”

Луиза Григорова месец на морето

Луиза Григорова месец на морето

Цял месец на родното Черноморие се кани да изкара бременната Луиза Григорова. Актрисата, която е в очакване на първото си дете, ще се отдаде на последната си почивка, в която ще се наслади изцяло на релакс, без да й се налага да тича след отрочето и да сменя памперси на плажа. Луиза строго пази здравето си

Зарязаната Мелиса роди от Дани Симсън

Зарязаната Мелиса роди от Дани Симсън

Риалити звездата Мелиса Рийвс роди бебе на футболиста Дани Симсън, който я заряза по време на бременноста. Тя стана популярна с участието си в шоуто “На плажа” и имаше кратка афера с шампиона с “Лестър”, който в момента играе за “Хъдърсфийлд”. Въпреки мимолетната връзка, Мелиса реши да задържи детето

Кичка плаче за България

Кичка плаче за България

За първи път от години Кичка Бодурова няма да се прибере в родината заради пандемията. Певицата сподели с болка, че това е изключително тежко решение, което е взела, за да е отговорна най-вече към близките си. "Скъпи мои, от 1994 г. не съм пропуснала година да не се върна в България - 25 години. Имаше и такива

Едурне най-накрая пуска албума

Едурне най-накрая пуска албума

Половинката на вратаря на "Манчестър Юнайтед" Давид де Хея - Едурне, най-накрая има повод да се усмихне. Новият й албум ще излезе на 12 юни. Той трябваше да се появи на пазара още на 10 април. Заради пандемията от коронавирус испанската певица отложи излизането му, като тогава не обяви с колко време

Ивайло Калоянчев започна ремонт

Ивайло Калоянчев започна ремонт

Ивайло Калоянчев използва времето на пандемията, за да ремонтира жилището си в Банкя. Пуснатият в отпуск актьор боядисва къщата и отвън, и отвътре, извършва и поправки по сградата. "Когато не съм с четката, мече или чук в ръка, помагам на жена ми в градината. Вече насадихме копър, магданоз, чушки и боб", сподели синът на Георги Калоянчев

Цонко Цонев: Ще го има Джулая в Тутракан!

Цонко Цонев: Ще го има Джулая в Тутракан!

"И тази година на 1 юли ще правим Джулайморнинг, но в Тутракан, както миналата. В момента обсъждам вариантите. Със сигурност пак ще поканим Джон Лоутън и Б.Т.Р. Политиците също са добре дошли." Това сподели бившият кмет на Каварна Цонко Цонев, който премести традиционния музикален фестивал с посрещане на слънцето

Ефимова яхна фламинго

Ефимова яхна фламинго

Руската плувкиня Юлия Ефимова за пореден път зарадва с гореща снимка феновете си. Красавицата заголи дупе и яхна надуваемо фламинго в басейна си. Трикратната олимпийска медалистка отново е в перфектна форма, а към изваянити и задни части трудно някой може да има забележки. Рускинята бе особено активна по време на изолацията

Без секс за Иско

Без секс за Иско

Половинката на халфа на "Реал" (Мадрид) Иско Сара Саламо призна, че по време на бременността й двамата не са консумирали връзката си. Актрисата дари футболиста със син преди няколко месеца. "Докато бях бременна се мразехме и не правехме секс", призна Саламо. Наскоро испанската актриса издаде книга, която написа докато отглежда сина им

Болт кръшка с модел

Болт кръшка с модел

Най-бързият човек на планетата Юсейн Болт кръшка на приятелката си Каси Банет броени дни преди тя да му роди момиченце. Ямаецът е карал модела Шари Холидей да му праща свои голи снимки, докато неговата половинка е в болницата в очакане на раждането. Скандалните разкрития прави самата Шари пред британския таблоид “Сън”

Зарязаната Мелиса роди от Дани Симсън

Зарязаната Мелиса роди от Дани Симсън

Риалити звездата Мелиса Рийвс роди бебе на футболиста Дани Симсън, който я заряза по време на бременноста. Тя стана популярна с участието си в шоуто “На плажа” и имаше кратка афера с шампиона с “Лестър”, който в момента играе за “Хъдърсфийлд”. Въпреки мимолетната връзка, Мелиса реши да задържи детето

Едурне най-накрая пуска албума

Едурне най-накрая пуска албума

Половинката на вратаря на "Манчестър Юнайтед" Давид де Хея - Едурне, най-накрая има повод да се усмихне. Новият й албум ще излезе на 12 юни. Той трябваше да се появи на пазара още на 10 април. Заради пандемията от коронавирус испанската певица отложи излизането му, като тогава не обяви с колко време

Мацката на Йович показа коремче

Мацката на Йович показа коремче

Половинката на нападателя на "Реал" (Мадрид) Лука Йович - София Милошевич, не спира с предивизвикателните снимки дори и бременна. Сръбската моделка се пусна по бельо. Направи си селфи у дома в Белград,където очаква края на карантината заради пандемията от коронавирус. На кадъра си личи наедряващото й коремче, което тя вече не крие

Семейна идилия за Роналдо

Семейна идилия за Роналдо

Половинката на звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, не пропуска да покаже семейнта им идилия. Този път тя качи снимка от забавленията на фамилията в басейна в дома им в Торино. Във водата играят тя и Кристиано, както и четирите деца на футболиста. Самата Джорджина е яхнала надуваема играчка

Отварят салоните за танци, препоръчват с шлем и ръкавици

Отварят салоните за танци, препоръчват с шлем и ръкавици

Поетапно отварят танцовите школи. Това стана ясно след среща в МС с министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, министъра на културата Боил Банов, Христо Мутафчиев и представители на танцовите школи. Състезателният характер за момента не се възстановява, предава news.bg. Сега според преговарящите трябва да се върнат хората към концертите

Попов: Джиросваме акциите на "Левски" на Сираков безвъзмездно в четвъртък

Попов: Джиросваме акциите на "Левски" на Сираков безвъзмездно в четвъртък

Георги Попов, който реално има на името си 86,6% от акциите на "Левски", заяви, че той и Васил Божков ще джиросат акциите на Наско Сираков безвъзмездно. "Даваме акциите безвъзмездно. Господин Сираков какво да ни плати? 25 милиона? Няма как. Даваме ги безвъзмездно, за да върви клубът напред", заяви Георги Попов в интервю за bTV

Надал с признание за Гришо

Надал с признание за Гришо

Световният №2 Рафаел Надал описа перфектния тенисист и посочи Григор Димитров като човека с най-добри сечени удари. Кралят на клея проведе разговор с бившия аржентински състезател Хосе Луис Клер пред ESPN Tennis. По време на него трябваше да състави префектният тенисист чрез отделни характеристики на противниците си на корта