Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7667697 www.bgdnes.bg

Киро Скалата и борци излизат за коча

Легендарният шоумен Кирил Вълчев - Киро Скалата. ще бъде част от народните борби в село Маломир утре. Успоредно с традиционната надпревара, в която голямата награда е коч, ще се проведе и състезанието Крале на силата.

Киро Скалата ще пристигне с цял отбор красавици и пълна лимузина с подаръци. Той отправя предизвикателство на лежанка с щанга към всички посетители. Малки и големи ще имат шанс да спечелят големи награди, които са на обща стойност 3000 лв. Сред призовете са хранителни добавки, протеинови вафли, здравословни ядки, книги, козметика и почивки в 5-звездни хотели.

Реклама

Сред специалните гости на шоуто ще бъде световният вицешампион по борба Красимир Кочев. Феновете ще се радват на балканската шампионка по фитнес, една от най-добрите инструкторки по пилатес в България Теодора Трашлиева, както и от актрисата и фитнес модел Никка.

Само преди седмица Киро Скалата организира подобно шоу в село Црънча. Там местното училище беше спасено от разпродажба и разруха от фитнес манияци. Група мускулести младежи се противопоставиха на разграбването на фитнес залата в СОУ „Васил Левски“.

Те създадоха обществен комитет и спряха продажбата на школото, след което възстановиха уредите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама