Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7668146 www.bgdnes.bg

Паникатаки мъчат бременната Беки Варди

Кошмарна нощ преживява Джейми Варди, след като бременната му съпруга Ребека получава пристъп на паникатака и се налага да й бъде оказана спешна медицинска помощ.

Информацията е на британския вестник "Сън". Изданието уточнява, че в дома на семейството по спешност е бил извикан лекар. Докторът установява, че Беки е под влиянието на тежка паническа атака. Симптомите са силни болки в гърдите и затруднено дишане.

Реклама

"Беше ужасно - споделя източникът на "Сън". - Беки се притесняваше, че всичко това може да се отрази много зле на бебето в нейната утроба. Съществува реална опасност паникатаките да прекъснат кръвоснабдяването към плода, защото тялото изпада в шок. Лекарят трябваше да остане повече от час в къщата на семейство Варди, за да се увери, че няма опасност за живота на Беки и нероденото дете."

Проблемите на футболиста и съпругата му започват, след като Джейми получава заплахи от бандити. Възможно е той е да се е превърнал в жертва на професионални изнудвачи. Засега липсват повече подробности за предполагаемото престъпление. Английските медии припомнят, че преди две години Варди е трябвало да търси помощ от полицията заради набези на крадци в неговия дом.

Наскоро футболистът се опита да тушира напрежението в семейството, като заведе Ребека на кратка ваканция в Дубай. Двамата бяха изловени да се забавляват на плажа. Футболистът и половинката му не спряха да си разменят прегръдки и целувки през цялото време. На папарашките снимки ясно се вижда коремчето, издаващо деликатното положение, в което се намира футболната половинка. Но това не я спря да избере секси бански от две части.

За съжаление, след приятните емоции от почивката Ребека е трябвало да се изправи пред тежко изпитание.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама