Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7668613 www.bgdnes.bg

Двойничка на Емилия атакува бизнеса й

Напуска работа в забавачка, за да пее

Ивета Костова изгря в "Гласът на България" 

Двойничка на фолкаджийката Емилия, която досега работеше като учителка в детска градина, напуска работното си място, за да се отдаде изцяло на музикалната кариера. Ивета Костова се надява да достигне успехите на Емилия, с която неизбежните сравнения вече валят.

Ивета, която прави първите си стъпки в чалгата, заложи на разголването, за да привлече внимание към себе си. Името на блондинката изгря в музикалното риалити предаване "Гласът на България", където беше протеже на по-опитната си колежка ДесиСлава. Костова не успя да грабне голямата победа, но наскоро си уреди договор с музикалния гигант "Пайнер".

Реклама

Певицата разгорещи страстите в началото на есента, като посрещна септември по бански, а последователите й в социалните мрежи останаха приятно изненадани, защото изпълнителката сподели с тях кадрите. На снимките Ивета Костова демонстрира перфектна фигура, която дължи на упорити тренировки във фитнес залата.

Младата фолкаджийка разкрива, че спортът винаги е заемал важна част в живота и всекидневието й. Меломаните пък се надяват изпълнителката да покаже топформа и в дебютния си видеоклип. Цяло лято тя работи върху първата си песен, но парчето все още не е факт.

Въпреки това феновете веднага я определиха като двойничка на Емилия, тъй като двете си приличат поразително много. По-старата й колежка в началото на кариерата си също залагаше на разголването, но с годините се кротна и вече е далеч по-сдържана. Но очите на феновете не остават празни, защото Ивета наваксва с провокативните снимки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама