Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7668627 www.bgdnes.bg

Депутатски син в бой с румънец

Михаил Главчев: Ще направя зрелище във Варна

Наследникът на бившия шеф на парламента атакува световната титла по кикбокс

Ще направя зрелище във Варна! С тази заявка се изправя на ринга синът на бившия председател на парламента Димитър Главчев - звездата на родния кикбокс Михаил. Шампионът, по прякор Акулата, ще се изправи срещу румънския си претендент Валкиу Кристинел на пищно шоу за Интерконтиненталната титла на World Kickboxing and Karate Union. Депутатският наследник ще се бори на бойната гала "Савиджис Кикбоксинг" в морската столица на 28 септември.

Малцина знаят, че мускулестият мачо, който изкарва прехраната си с ритници и юмруци и печели титли в силовите спортове, е син на одитора Димитър Главчев. Михаил е двукратен балкански шампион по кикбокс и има преднина пред румънския си съперник, който има титли, но в аматьорски състезания. "Подготовката е много трудна, но волята и мотивацията ми помагат да премина през този процес. Очаквам да се получи много хубаво зрелище", потрива ръце Главчев-младши. Специално за феновете си в очакване на битката той записа надъхващо видео, в което почитателите му го определиха като копие на Силвестър Сталоун в ролята на боксьора Роки. Главчев обаче далеч не се смята за звезда. Признава, че за битката се готви месеци наред, а славата и успехите не идват току-така.

"От самото начало на тази година търсих предизвикателство и бях готов да се впусна в нещо голямо", разказва Акулата, който от дете харесва бойните спортове. Отсега в залата се очакват освен мачовците, които ще премерят сили на ринга в ожесточената надпревара, и споделящите страстта към мускулести бойци красавици. За ужас на фенките си обаче Михаил е недостъпен, тъй като е влюбен в красивата си половинка Биляна, а скоро дори изпрати дъщеричката си в първи клас.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама