Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7669870 www.bgdnes.bg

Прея е пеперудата в "Маскираният певец"

Мистериите на сезона разкрити 

Юлиан Константинов е Шотландеца, Деси Добрева и Бате Енчо също в предаването 

Големите загадки този сезон се разкриват със скоростта на светлината. Смуглата певица Прея е една от участничките в най-тайнственото предаване в ефир "Маскираният певец" и се крие зад маската на пеперудата.

Реклама

Мистерията около човека зад маската падна, след като в уличаващо видео Прея сподели, че мечтае да е като Майкъл Джордан и е проплакала за пръв път през 1994 г. Хитовата изпълнителка е родена именно през 1994 г. и е върл фен на баскетбола, като дори за известно време има гадже баскетболист. Образът на пеперудата разкрива, че е имала трудно детство, а биографията на Прея е позната с трудните си детски години. По време на изпълнението Пеперудата е облечена и с широка жълта рокля, която успява да скрие и телосложението на изпълнителката. Ръцете пък са и покрити с ръкавици, за да не издадат цвета на кожата й.

Една от най-големите загадки е кой се крие зад образа на Шотландеца. На сцената на предаването излезе висок мъж, а щом запя, изуми всички с невероятно плътния си басов глас. "България Днес" разкри, че несъмнено под маската се крие Юлиан Константинов. Това е предположението и на Гала, която е убедена, че това е нейният колега. Оперният певец е изключително висок, също като брат си, волейболиста Пламен Константинов. Уликите за образа му са, че историята му започва от дупка номер 60, бил е на най-престижните места. Оперният певец е роден през 1966 г., а заради кариерата си изнася концерти у нас и в чужбина. Екранният шотландец демонстрира завидни певчески способности и втрещи публиката с басовия и плътен глас.

Най-сериозни и разкриващи са уликите за Звездата. Този образ е един от най-объркващите и труден за разгадаване. "България Днес" обаче е категоричен, че зад маската на звездата е популярният водещ и актьор Бате Енчо. В уликите Бате Енчо разкрива, че е роден край река и се увлича към Страната на изгряващото слънце. Всеизвестен факт е, че Бате Енчо е роден в Русе и е истински любител на Япония, като неведнъж популяризира японските игри и обича японски песни.

Сред другите разкрити образи попада и гарванът, който беше изненадата в съботната вечер, когато се излъчи предаването. Много от гостите в студиото предположиха, че зад маската е мъж. Изненадата дойде, когато гарванът запя с нежен женски глас. Според запознати зад маската се крие ефирната Деси Добрева, която има ангелски глас. Уликите, съвпадащи с биографията на Деси, са няколко. Клипът за нея е заснет край морето, а певицата е родена във Варна. Споделя, че има и падения и върхови постижения, което се покрива със звездните й мигове в "Шоуто на Слави" и след като напусна предаването.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама