Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7681092 www.bgdnes.bg

Чехлички срещу фелацио за 6-годишна

Педофилът ще лежи едва 4 г. в затвора

Рецидивистът Румен обещава наградата за мълчанието на изнасиленото момиченце

Срещу чифт нови чехли циганинът Румен примамва 6-годишно момиче да му прави френска любов. Гнусната история лъсва, след като педофилът е разкрит и изправен пред съда. Осъден е на едва 4 г. затвор, след като признал вина и намалил наказанието си.

Реклама

В Бургас има територия, чиито обитатели живеят в друг свят. Това е зоната около т.нар. Южен плаж, известна на бургазлии като кв. "Кумлука". Там престъпленията са ежедневие и много често дори не попадат в криминалните хроники, пише сайтът "Флагман".

В масивите на Районен съд – Бургас, се появи една от най-гнусните гаври, които са ставали в Бургас през последните години – рецидивист, който току-що е излязъл от затвора, е насилвал 6-годишно момиченце. Педофилът е осъден на 7 години затвор, но тъй като е признал вината си и се е възползвал от правото за намаляване на присъдата с една трета, е получил едва 4 години и 8 месеца, които на втора инстанция са намалени на 4 години. Името на педофила е Румен Сандов. Той е на 22 години, със средно образование и богато криминално досие, разкриват от съда.

На 30 април 2017 година на ул. "Волга" той примамил 6-годишно момиченце да отиде с него уж да видят баба му, която според твърденията му дошла на гости.

Вместо на гости на старата роднина момичето е закарано от Румен на закътано място. Извратенякът се съблякъл и започнал да убеждава детето да му прави френска любов. В кориците на делото са разкрити до най-малка подробност действията на рецидивиста. Самото момиче е дало показания и разказало как през цялото време е молило чичкото да спре и че е малка да прави такива неща. Отговорът на педофила бил: "Голяма си!", възкликнал извратенякът и продължил с гаврата.

Със сетни сили шестгодишното дете се отскубнало от изверга и стигнало на оживено място, където педофилът се отказал от намеренията си.

Разбрал, че може много да загази, започнал да я уговаря да не казва на никого, вместо това, ако е добра, ще й купи чехли

Реклама

Момиченцето се разплакало и веднага щом видяло родителите си, им разказало всичко. Бащата решил да се саморазправи с педофила. Тръгнал към дома му на ул. "Осогово". Ромът успял да се заключи, преди побеснелият татко да нахлуе. Обадил се в полицията, а дошлите на място униформени едва са успели да го изведат пред погледите на освирепелите родители на момиченцето.

Пред разследващите Румен се оправдал, че бил пиян и не знаел какво прави. Признал се за виновен и се възползвал от спорния институт на съкратеното съдебно следствие, който предстои да бъде премахнат за подобни брутални престъпления.

От материалите по делото става ясно, че Сандов е осъждан многократно, дори в момента на извършване на това престъпление има условна присъда, която сега ще трябва да изтърпи в Окръжния затвор в Бургас.

Ромът Румен Сандов закарал детето на тайно място, където се гаврил с него

Реклама
Реклама
Реклама