Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7681112 www.bgdnes.bg

Доживот за мениджъра на убития боксьор иска родата му

Доживотен затвор за мениджъра на починалия в Албания боксьор Борис Станчов. Това поискаха родителите и роднините на боксьора, събрани пред залата, в която Станчов е тренирал за последен път.

„Искаме да получи доживотен затвор, защото това не е нормално. Той е отнел един човешки живот", заяви сестрата на починалия Лили Станчова пред Би Ти Ви.

Реклама

Според събралите се треньорът, който е завел Станчов на ринга в Албания, е потънал в неизвестност и се крие дори от разследващите. Убедени са, че именно той е виновен за случилото се.

Протестиращите казаха, че нямат информация за аутопсията в Албания. Те настояват за ускоряване на разследването на трагичния инцидент, което се води у нас.

"Да има справедливост, да видим какво ще стане с тази експертиза, да излезе най-скоро вече, да докарат тялото на Боби и да видим какво ще стане след това", каза Руслан Николов, който е бил съквартирант на Борис Станчов в Албания.

Боксьорът Исус Величков, с чиито документи е бил Станчов, заяви, че няма представа как личната му карта се е озовала в починалия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама