Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7681937 www.bgdnes.bg

Жана Бергендорф получи чек за 250 000 лева от Национална лотария advertorial icon

Певицата Жана Бергендорф спечели 250 000 лева от Национална лотария. Късметът ѝ се усмихна с билет „Златните пирамиди. Съкровищата на фараона“.

Захари Бахаров и Яна Маринова я посрещнаха на старта на осмия сезон на шоуто по „Нова телевизия” и ѝ връчиха чек.

С печалбата ще си сбъдна някои мечти. Искам да заведа детето си в Южна Корея и да помогна на моя приятелка да завърши образованието си в Royal Academy, защото тя наистина го заслужава. Една прекрасна челистка в България - Маги Петрович, която много обичам. Вярвам, че ние, артистите трябва да се подкрепяме много, защото това е нашият свят и той трябва да бъде красив“, каза Жана.

Тя сподели, че често изпробва късмета си в Национална лотария. В съдбоносния ден си купува два билета от Свети Влас, в единия от които попада на голямата печалба.

В първия момент не можех да осъзная какво се случва. Проверих числата няколко пъти. Обадих се веднага в Национална лотария и като ми потвърдиха оттам, че печеля, казах първо на бащата на детето ми, след това на сестра ми и после на майка ми“, разказа Жана.

Изпълнителката приема печалбата като подарък от Вселената. „250 000 лева са доста добра сума, едно много добро начало не само в музикалната ми кариера, но и в отглеждането на детето ми“, смята тя. Жана планира да инвестира част от парите в собствен бизнес, свързан с нещата, които обича да прави.

„Още ми е еуфорично. Много приятно чувство. Пожелавам го на всеки един българин, който играе в Национална лотария“, каза Жана.

Реклама
Реклама
Реклама