Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7686653 www.bgdnes.bg

Красива бразилка вдъхновява Паулиньо

Звездата на "Левски" Паулиньо се върна към най-добрите си дни и вече има пет гола в Първа лига. С основна заслуга за това е красивата му съпруга Габриела.

Чаровната бразилка бе плътно до нападателя след серията контузии, които го сполетяха миналия сезон. Заради тях Паулиньо дълго бе извън терените.

Реклама

Футболистът и половинката му са заедно от 2014 година. Връзката им преминава през няколко сериозни изпитания, свързани най-вече с разстоянието. Двамата се справят чрез нестихващата си любов един към друг. След това Габриела пристигна с Паулиньо в България.

25-годишната Габи е известна на "Герена" с вечната си усмивка. Тя не слиза от лицето й никога. Красавицата се чувства страхотно в София и вече завърза приятелства с няколко други "сини" половинки. След най-близките й са жените на Нуно Рейш и Фелипе Нашименто - Таня и Джесика. Габриела бързо се сприятели и с гаджето на новото попълнение Франко Мазурек - моделката Мария. По време на предишната пауза в шампионата двете семейства бяха на кратка почивка на Миконос.

Половинката на Паулиньо роди първото си дете тук. Малката Мая се появи на бял свят в столична болница преди около година.

"Жена ми и аз нямаме думи да опишем София. Обичаме града и хората", споделя често бразилецът.

Малката Мая запълва цялото му свободно време. Въпреки невръстната си възраст тя не изпуска мач на татко си. Познава го и на екрана, когато заедно с мама гледат гостуванията на "сините". И дори успя да го вдъхнови как да празнува попаденията си. Паулиньо танцува като малкото момиченце след своите голове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама