Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7686720 www.bgdnes.bg

Тото захапа Гери Никол за задника

Последният хит на рап дуото "Скандау" възпява Яката дупара

Рап войната в България е факт.

Макар да сме далеч от мащабите на световните хип-хоп изпълнители, и на наша територия се водят ожесточени, най-често словесни битки. В епицентъра на последната такава отново са сексфурията Гери Никол и победителят от "Биг брадър" Тото. Рапърът си позволи да захапе Яката дупара на родната арендби сцена.

"Кутията с тайни, бела Джуманджи, задника в Мексико, по-малко стевия, повече манджи родом от Фейксико", гласи текстът на последния хит на дуета "Скандау", който се казва "Кольо Фичето".

Реклама

Играта на думи е препратка към тийнсензацията Гери Никол, която редовно пъчи задник по снимките си. Странният текст е дело на Лъчо, другата половинка от дуото.

Именно по време на поредното й пътешествие в Мексико преди няколко месеца Йонислав Йотов, по-известен като Тото, реши да изригне срещу популярната варненка. Повод за това стана парчето й "Шефе, шефе" и клипът към него. Тото обвини Гери Никол, че прилича на китайска имитация на известна американска певица. 20-годишната изпълнителка не остана по-назад.

"Юдa, нaли знaeш къдe cи тe cлaгaм! Жив и здрaв бъди и дишaй чиcт въздух нa къщaтa в Бялa Cлaтинa, дoкaтo aз cъбирaм тeн в Мeкcикo!", изригна Гери Никол, за да продължи рaздoрa в социалните мрежи.

Сега топката пак е в нейни ръце. Явно словесните битки между популярните сред тинейджърите рап изпълнители няма да спрат скоро.

От друга страна, почитателите на "Скандау" нападнаха Тото заради обработката на гласа му в последната песен. Феновете се категорични, че той не звучи както обикновено и макар да харесват парчето, апелират рапърите да спрат да използват програми за обработка.

Реклама
Реклама
Реклама