Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7688689 www.bgdnes.bg

Забраняват гаджета на Фати

Мацки преследват новата звезда на "Барселона"

Истерия по 16-годишния суперталант на "Барселона" настана сред мацките в Каталуния. Тийнейджърки полудяха по Ансу Фати, който от началото на сезона изгря на звездния небосклон. Детето-чудо вече има 5 мача и 2 гола за гранда в испанския шампионат.

Фати е заливан със съобщения от разгорещени фенки в социалните мрежи. Той обаче е получил пълна забрана от ръководството на "Барселона" да се занимава с гаджета. На този етап единствените два приоритета пред халфа са футболът и училището.

Реклама

Младият феномен е продукт на школата на клуба "Ла Масия". Играчът от Гвинея-Бисау дебютира за първия отбор на каталунците на 16 години и 300 дни, като стана вторият най-млад играч в историята на клуба.

Той изкушава своите фенки с предизвикателни снимки в инстаграм. Ансу показва страхотно тяло и релефни мускули. В малкото си свободно време тийнейджърът обича да се качва на луксозни яхти, с което демонстрира вече сериозните финансови приходи, с които разполага. Новата звезда има и собствен автомобил, но все още няма право да го управлява сам и затова си е наел шофьор.

Поради забраната за гаджета Фати е изтрил всичките си снимки, на които е с момичета. През това лято той прекара почивка на остров Ибиса. Футболистът е голям почитател на накитите. Освен на дясната си ръка носи гривна и на крака си, а от врата му неизменно виси гердан.

Ансу Фати набра популярност с толкова невероятни темпове, че вече си осигури солиден рекламен договор със спортния гигант "Найк". 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама