Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7695927 www.bgdnes.bg

Краев с шини и прическата на Давид Луиз

Пълна промяна за юношата на "сините"

Съотборници се шегуват с Божката в Бояна

Пълна промяна за Божидар Краев!

Младият национал няма нищо общо със свития и скромен младеж, който си пробиваше път към големия футбол с екипа на "Левски" преди няколко години. В момента Божката, както го наричат неговите приятели, изглежда по коренно различен начин. Играчът на "Жил Висенте" е с шини за зъбите и атрактивна прическа в стил Давид Луиз. Бразилецът явно е на път да въведе нова мода в прическите, защото доста играчи от топотборите в Европа го копират. По идентичен начин изглежда и съотборникът на Луиз в "Арсенал" Матео Гендузи.

Краев явно успява в намерението си да впечатли с новия си външен вид, защото бързо се превърна в голямата атракция на лагера на националния отбор в Бояна.

Реклама

Сътборниците не криеха приятната си изненада от новия външен вид на нападателя и го засипаха с шеги и закачки, видя на място човек на "България Днес".

За Краев промяната се отразява много добре и в представянето на терена. Най-после България отново може да се гордее с футболист, който бележи победни попадения във вратата на европейски грандове!

Българинът се вписа отлично в "Жил Висент". Дотук неговият звезден миг е голът в мрежата на "Порто", с което донесе и успеха на своя отбор с 2:1 в първия кръг от първенството.

"Това е само началото - коментира тогава пред "България Днес" Бойко Краев, щастливият баща на футболиста. - Божидар тепърва ще разгръща своя талант. В Дания той натрупа физическата сила, която му е нужна, за да играе на още по-високо ниво. Техниката му е вродена. Радостен съм за Божидар, защото футболът в Португалия е много по-добър за неговото развитие."

Краев се превръща в любимец за феновете на "Жил Висенте". Той стана герой за отбора си и в мача за Купата на Лигата срещу "Авеш".

Божката вкара за победата с 3:2 в 90-ата минута и още тогава даде заявка за водеща роля в своя нов отбор. Сега България се надява, че прероденият нападател ще помогне с попаденията и на националния отбор в двубоите срещу Черна гора и Англия за Евро 2020.

Реклама
Реклама
Реклама