Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/7700192 www.bgdnes.bg

Невероятна изненада получи Део на живо в ефир advertorial icon

Преди броени дни водещият на предаването на СПОРТ ТОТО – Део, отпразнува рождения си ден.

За него обаче това бе и поредният работен ден. След като чаровният водещ изтегли печелившите числа във Втори тото шанс на „5 от 35“ и „6 от 49‘, той получи невероятна изненада на живо в ефир. Едно от лицата на СПОРТ ТОТО – Даниела, се появи на живо в предаването на тотализатора с торта и свещ.

Део явно бе развълнуван от жеста на своите колеги. Чаровният водещ едва успя да сдържи емоциите си. Той отправи пожелание към всички участници един ден да имат възможността да дойдат в студиото на тотализатора и да получат чек за многомилионен джакпот.

А всички, които опитат късмета си в тиража днес, ще се борят за страхотни суми, които надминават 7 милиона лева. Само в „6 от 49“ от тотализатора са подготвили 3 400 000 лева. Освен джакпота в играта, един късметлия има шанса да спечели и чисто нов лек автомобил. Той ще бъде определен чрез жребий измежду всички пуснали фиша си за „6 от 49“.

А всеки залог за игрите на тотализатора ви дава шанс за допълнителни печалби чрез програмата за лоялност „ТОТО КЛУБ“. В момента се провеждат две паралелни промоционални кампании. Това са „Златна треска“ и „Вихрушка от печалби в Тото 1 и Тото 2“.

„Златна треска“ е посветена на моментните лотарийни игри на тотализатора. Тя ви дава шанс да грабнете 24 парични печалби по 500 лева, както и чисто нов автомобил.

Във „Вихрушка от печалби в Тото 1 и Тото 2“ пък трупате бонус точки в клиентската си карта, след като сте направили залог в някоя от числовите игри на СПОРТ ТОТО на стойност равна или над 1 лев. От нея можете да спечелите истинско разнообразие от технологични джаджи.

Реклама
Реклама
Реклама