Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7706762 www.bgdnes.bg

Екшън! Момиче на Бонд в БДЖ

Между снимките на хитов сериал 

Стана Катич се вози на железницата заедно с екипа си 

Холивудската актриса Стана Катич, известна с ролите си като момиче на Бонд и в хитовия сериал "Касъл", се качи в българската железница.

Красавицата, която от няколко месеца живее в България заради снимките на хитовия сериал "Забравена", често разнообразява почивките си между заснемането на лентата, като обикаля страната ни. Един от последните й свободни дни Стана реши се повози с влак, за да усети соцдуха на българската железница.

Реклама

Въпреки натоварения си график като актриса и продуцент на сериала Катич се качи във влака заедно с двама българи - Антон Иванов и Георги Петков, които са част от екипа, работещ по сериала. Не е известна дестинацията, която звездната гостенка е решила да посети.

От дългото си пребиваване у нас Катич доказва, че обича да броди из страната и да разглежда местните забележителности.

През пролетта тя посети Рилските езера, Белоградчишките скали, пещера Магурата и разкри, че обожава да хапва баница между дублите. Екранната половинка на Бонд разгледа и природен парк "Витоша", след което призова от официалните си страници в мрежата за залесяване и облагородяване на парка.

В свободните дни от натоварените снимки Катич се отдава и на социални дейности в помощ на другите хора. При предното си посещение у нас през 2018 г. Стана посети деца, лишени от pодителcки гpижи, настанени в детско cелище в Тpявна, където цял ден ги учи на актьорско майсторство, а срещата им завърши с раздаване на подаръци. Актрисата е известна с това, че въпреки световната си слава и кариера обича да се отдава на простите неща във всекидневието и не обича да парадира с известността си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама