Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/7707968 www.bgdnes.bg

Неймар заби бившата на Малума

Неймар отново откри любовта. И никак не изненадващо отново в лицето на известна дама. Този път в плен на чара му падна красивата Наталия Барулич.

Дамата е известна като бившата приятелка на колумбийската музикална звезда Малума. Тя е американски модел, певица и диджей. 27-годишната манекенка е била на кориците на редица известни списания като "Максим", "Ескуейър" и "Космополитън". Стартира кариерата си като модел за Guess Brand.

Реклама

Екзотичната си красота дължи на своите родители - те са кубинка и хърватин.

С Малума се запознава по време на снимките на клипа към песента му "Felices los 4". Двамата бяха неразделни около две години. Раздялата им в края на лятото изненада мнозина.

Наталия смени певеца с друг известен мъж - звездата на ПСЖ Неймар. Двамата бяха забелязани в Париж преди дни. Според медиите в Бразилия се срещат от няколко седмици.

Сега моделката ще трябва да утешава новия си любим. Нападателят получи поредната си травма по време на контролата на Бразилия с Нигерия (1:1) и не е ясно колко дълго ще е извън терените. Поне едно е сигурно - ще е в добра компания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама