Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7710574 www.bgdnes.bg

Христо Кидиков на рождения си ден: Любовта и сексът ме правят млад!

Едно НЛО ме пази и напътства, вярвам му

"Любовта и сексът ме правят млад. Живея си като селянин и съм щастлив от това, какво му трябва на човек".

С тези думи започна вчерашния си 73 рожден ден един от емблематичните изпълнители в родната музика - Христо Кидиков. Празникът си днес той ще посрещне със синовете и внуците в село Кладни дял, Търновско. Там преди 30 години построи къща за себе си и голямата си любов - Снежана.

Реклама

"Обожавам да ставам рано в 6 ч., да слушам петлите, кучетата, с нежелание да се отделя от топлото тяло на моята любов. После почвам физзарядка, ходя бос по росата. След това готвя за обяд или прекопавам овошките. Каквато работа има, все нещо върша. Както се казва - залудо работи, залудо не стой", кефи се на селския живот Кидика.

След три женитби 73-годишният изпълнител, станал популярен с лафа: "Цъкни вефа да чуем Кидика как съ дере", си е взел поука никога да не подценява жените.

"Жената е шията и накъдето се завърти тя, натам потегля и мъжът. Който си мисли друго, в грешка е", смее се певецът. Той е категоричен, че животът му е свързан с НЛО, и то винаги го закриля и напътства.

"Имам си едно НЛО, което ми е като ангел пазител. Вече съм разказвал колко пъти ми е помагало, доста са. Съдбата на човек е написана, малко неща можеш да избереш. Дори когато бях при Ванга, се уверих, че е така", сподели още Кидика. Единственото, за което още мечтае изпълнителят, е да си направи собствен ресторант "При Кидика".

"От време на време си взимам билетче от лотарията и се надявам и аз да спечеля, ама ако Господ е решил, ако не, ей тъй на - ще си живея и с това, което имам", сподели звездата на българската естрада Христо Кидиков.

Реклама
Реклама
Реклама