Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7710927 www.bgdnes.bg

Яката дупара тресна Дара от земята

Млади, красиви и нахакани 

С половин милион последователи се хвали Гери-Никол, Дара е отзад 

Женски бой! Като мачка у дирек Гери-Никол тресна Дара! Тита с големите... гласови възможности е между тях в мелето!

Не точете лиги напразно, същински бой няма, битката е в цифри, войната е за фенове. На първо място в топтриото млади певици у нас е Гери-Никол с близо половин милион последователи в най-голямата социална мрежа.

Реклама

Дали с песента, в която възпя задните си части, или с надупените снимки на яката си дупара, Гери-Никол събра близо половин милион фенове. Няма значение, защото в българския шоубизнес всичко е позволено (и възможно). Доказаха го чалгаджийките, които с разголвания на зърна и междукрачия тип "без-да-искам" увеличиха петорно фенбазата си.

Дара е там назад, отзад - с триста хиляди фенове в същата интернет мрежа. Съгражданката на Гери-Никол (и двете са от Варна) изостава с близо двеста хиляди последователи. В стила на двете млади, красиви и нахакани изпълнителки няма фундаментална разлика, не е като първо да послушаш Рахманинов, а после - "Металика".

Откъде идва тогава този скандален превес на Яката дупара над Дара по брой последователи? Може би се дължи на факта, че Гери-Никол пуска нонстоп разголени снимки, на които обръща еднакво внимание както на солидния, но стегнат задник, така и на още по-стегнатите и огромни гърди. От време оно Гери-Никол е забравила що е то сутиен, както и вие, уважаеми читатели, може да се убедите от поредната порция снимки на варненското чудо. В яркозелено костюмче, изписано с китайски дракони, Гери-Никол е с деколте до долу (не питайте кое долу), но изглежда прещастлива от този факт.

"Смелите мъже не убиват драконите, а ги яхат", пише мъдро Гери-Никол. Добре, че блондинката има навършени 18 години, човек може да си отпусне фантазията.

Дара, която обича да се облича по-често (и по-сериозно) от колежката, също залага на дракони - нарисувала си е един на лицето с водни боички. Дали това не е директна провокация към драконите на Гери-Никол?

Тутраканката Тита (това означава, че е от Тутракан) е между двете с 400 хиляди последователи.

Реклама
Реклама
Реклама