Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7716940 www.bgdnes.bg

Веселин Маринов на любовно турне

Най-големият ни бард с двоен концерт поради голям интерес 

Веселин Маринов, най-големият любовен бард в България, ще зарадва феновете си с турне през ноември! Защото любовта е най-гореща през зимните месеци!

Изпълнителят на хитове като "За някой да живееш" и "Още един хубав ден" ще зарадва първо феновете от Русе и региона на 4 ноември с турнето "Легенда за любовта", представящо едноименния му нов албум.

Реклама

"Веско е неуморен! Наистина не знам как издържа на толкова много работа, напрежение и участия", хвалят го колеги от бранша с уважение и удивление. И не е случайно, защото веднага на следващия ден - 5 ноември, Маринов е в Горна Оряховица, а на 6 ноември идва ред на Велико Търново. Концертът там ще се помещава в Драматичния театър.

Веселин Маринов споделя, че още е в радостна еуфория покрай позитивните емоции от Националния конкурс за млади изпълнители "Полските щурчета", който се проведе в началото на септември за пети път. Именно Веско Маринов е инициатор на идеята, а за огромния принос към своя роден град Полски Тръмбеш тази година беше удостоен със специална награда, която му връчи лично кметът на общината.

Турнето "Легенда за любовта" продължава в Троян на 11 ноември. Интересът там е толкова голям, че е нужна втора дата. Троянци ще се радват на любовните лирики и на 12 ноември.

Колко от артистите днес могат да се похвалят със същото?! Да имат толкова много публика, че да успеят в два поредни дни да напълнят за концерт? Не са много.

Следва леко отклонение на север. В Ловешкия драматичен театър Веско ще покаже талант на 13 ноември, а на 14-и идва ред на Плевен.

След средата на месеца посоката е само една - на юг, на юг. Голям концерт ще има в Дом на културата в Пловдив на 18 ноември, а на 19 ноември идва ред на Пазарджик.

А после... знаете, идва декември и Коледа. Ще има ли и този път страхотен зимен концерт, питат се феновете и се надяват Маринов да обяви дати за светлите празници преди Нова година.

Реклама
Реклама
Реклама