Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7717162 www.bgdnes.bg

Ето я новата Мис Сливен

18-годишна е най-красива

Симона Рачева пребори 10 конкурентки, има дългогодишна връзка

Едва завършила училище, 18-годишна девойка стана Мис Сливен!

Симона Рачева не втрещява с фалшива пластмасова красота, а е повече от чаровна.

Девойката надви над 10 конкурентки преди дни, когато се проведе конкурсът в Града под сините камъни, а след няколко месеца ще се бори за титлата "Мис България". Хубавицата спечели безапелационно както вода на журито, така и на публиката.

Надпреварата за красота протече при неистов интерес от гражданите на града. Няколко часа след победата Рачева благодари за доверието и опроверга слуховете, че е купила короната си.

Реклама

"Чух доста спекулации относно победата, как съм си платила определена сума, предварително нагласени неща, с кого съм приятелка и прочие. Ще кажа само, че всеки има правото да разпространява и мисли каквото желае. Излишни коментари по темата нямам намерение да правя. Хората, които ме познават достатъчно, са наясно що за човек съм", сподели красавицата, която е близка приятелка с носителката на приза "Мис България 2018" Теодора Мудева.

Самата Мудева подкрепи красавицата в социалните мрежи и написа: "Моето момиче е топ", след победата на Симона.

Победителката признава, че не е мечтала за короната и все още не вярва на победата си.

"Щастието, което изпитах, е неописуемо. Никога няма да забравя момента, в който застанах пред огромната публика и чух силните аплодисменти... Огромно благодаря!", коментира Рачева.

Хубавицата има партньор до себе си от 2 г. Двамата са щастливо обвързани и често обикалят Европа.

Водеща на събитието беше Боряна Баташова, вдовица на актьора Андрей Баташов. За пореден път тя показа съвършени форми, като през цялата вечер не спря да се снима със свои фенове.

Реклама
Реклама
Реклама