Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7719140 www.bgdnes.bg

Последният трейлър на деветия епизод от "Междузвездни войни" излиза утре

Последният трейлър на деветия епизод от култовата космическа сага "Междузвездни войни" ще бъде представен в понеделник, съобщават ЮПИ и Ентъртейнмънт уикли, позовавайки се на компания "Дисни".

Феновете на поредицата ще могат да гледат дългоочакваното промо за "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" в предаването "Футбол в понеделник вечер" по телевизия ESPN.

Реклама

Досега почитателите на култовата сага имаха възможност да видят тийзър трейлър, който беше показан на 12 април тази година по време на Честванията на "Междузвездни войни" в Чикаго. Тогава създателите разкриха и името на деветия епизод, предаде БТА.

Нови кадри от филма бяха разпространени през август в рамките на Експо D23 в Анахайм.

В понеделник феновете всъщност ще видят първия пълен официален трейлър на деветия епизод, който, както изглежда, ще бъде и последен.

Режисьорът на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" Джей Джей Ейбрамс казва в интервю за ноемврийския брой на Ентъртейнмънт уикли, че деветият епизод ще отговори на възможно най-много въпроси, които вълнуват поклонниците на сагата.

По-рано през годината Ейбрамс сподели, че предварително е обсъдил идеите и амбициите си със създателя на сагата Джордж Лукас. Целта му е била да си изясни как да се справи със специфичното предизвикателство деветият епизод да е достатъчно съдържателен сам по себе си и същевременно да е достоен завършек на цялата поредица, включваща три трилогии.

Сега 53-годишният Джей Джей Ейбрамс казва: "Ако след много години хората гледат всичките девет филма, ще станат свидетели на една възможно най-свързана история".

Освен режисьор на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", Ейбрамс е и съсценарист на филма заедно с Крис Терио. Режисьорът се завръща зад камера за финала на сагата, след като работи над седмия епизод от поредицата "Междузвездни войни: Силата се пробужда" (2015). Осмият епизод "Междузвездни войни: Последните джедаи" беше режисиран от Райън Джонсън.

Филмът "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" излиза на екран на 20 декември. В ролите зрителите ще видят Марк Хамил, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Кари Фишър (1956 - 2016), Джон Бойега, Оскар Айзък, Антъни Даниълс, Наоми Аки, Домнал Глийсън, Ричард Грант, Лупита Нионго, Кери Ръсел, Йонас Суотамо, Кели Мари Тран, Иън Макдайърмид, Били Дий Уилямс.

Реклама
Реклама
Реклама